stoxin Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #1 Tüm işlemleri doğru yaptım ama flash atarken: Failed (remote: This Partition doesn't exist) Genişletmek için tıkla... Hatası verdi. Sonra reboot yaptım. Ne demek bu? Nasıl çözerim? Img dosyası doğru cihazım rootlu (gerekmiyor zaten de) yine de TWRP yükleyemiyorum. Cihazda root klasörüne erişebiliyorum ama dosyalarda okuma ve düzenleme yapamıyorum, bunun için TWRP yüklemeye çalıştım. Cihaz: Note 12 Pro 5G.
Tüm işlemleri doğru yaptım ama flash atarken: Failed (remote: This Partition doesn't exist) Genişletmek için tıkla... Hatası verdi. Sonra reboot yaptım. Ne demek bu? Nasıl çözerim? Img dosyası doğru cihazım rootlu (gerekmiyor zaten de) yine de TWRP yükleyemiyorum. Cihazda root klasörüne erişebiliyorum ama dosyalarda okuma ve düzenleme yapamıyorum, bunun için TWRP yüklemeye çalıştım. Cihaz: Note 12 Pro 5G.
Çözüm Crownguard 9 Eylül 2024 GPT'ye sordum, aşağıdaki komutu gir dedi. Bana garip geldi recovery partition'unun olmaması, belki bu işe yarar. Kod:Panoya kopyala fastboot flash boot 12pro.img Sonuç nedir?
GPT'ye sordum, aşağıdaki komutu gir dedi. Bana garip geldi recovery partition'unun olmaması, belki bu işe yarar. Kod:Panoya kopyala fastboot flash boot 12pro.img Sonuç nedir?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.015 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #2 Flash yaparken hangi komutu giriyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS stoxin Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #3 Crownguard dedi: Flash yaparken hangi komutu giriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... fastboot flash recovery twrp.img fastboot boot twrp.img Bunlar hocam ilk konutta yaşadığım sorun bu Bootloeder açık Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: Flash yaparken hangi komutu giriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... fastboot flash recovery twrp.img fastboot boot twrp.img Bunlar hocam ilk konutta yaşadığım sorun bu Bootloeder açık
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.015 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #4 Temel şeyleri kontrol ediyorum bir problem var mı diye. İmaj dosyasının adı twrp değil mi? Fastboot ile aynı klasörde mi? Artı 0 Eksi
Temel şeyleri kontrol ediyorum bir problem var mı diye. İmaj dosyasının adı twrp değil mi? Fastboot ile aynı klasörde mi?
KS KS stoxin Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #5 Crownguard dedi: Temel şeyleri kontrol ediyorum bir problem var mı diye. İmaj dosyasının adı twrp değil mi? Fastboot ile aynı klasörde mi? Genişletmek için tıkla... İndirdigimde twrp fastboot'du kolaylık olsun diye 12pro.img yaptım güvenilir bir yerden de indirdim şimdi reklam olmasın diye vermiyim ismi Crownguard dedi: Fastboot ile aynı klasörde mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam fastboot ile aynı klasörde ADB and fastboot uygulamasını kullanıyorum Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: Temel şeyleri kontrol ediyorum bir problem var mı diye. İmaj dosyasının adı twrp değil mi? Fastboot ile aynı klasörde mi? Genişletmek için tıkla... İndirdigimde twrp fastboot'du kolaylık olsun diye 12pro.img yaptım güvenilir bir yerden de indirdim şimdi reklam olmasın diye vermiyim ismi Crownguard dedi: Fastboot ile aynı klasörde mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam fastboot ile aynı klasörde ADB and fastboot uygulamasını kullanıyorum
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.015 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #6 Dosyanın ismi 12pro.img, komutta twrp.img yazmışsınız. Problem burada görünüyor. Aşağıdaki komutu kullanın. Kod:Panoya kopyala fastboot flash recovery 12pro.img Artı 0 Eksi
Dosyanın ismi 12pro.img, komutta twrp.img yazmışsınız. Problem burada görünüyor. Aşağıdaki komutu kullanın. Kod:Panoya kopyala fastboot flash recovery 12pro.img
KS KS stoxin Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #7 Crownguard dedi: Dosyanın ismi 12pro.img, komutta twrp.img yazmışsınız. Problem burada görünüyor. Zaten verilen hata da twrp.img adında bir dosya bulunamadı hatası. Aşağıdaki komutu kullanın. Kod:Panoya kopyala fastboot flash recovery 12pro.img Genişletmek için tıkla... Hayır hocam siteden twrp dosyası olduğunu anlatmak için öyle yazdım kullandığım komut'da 12pro.img yazdım zaten Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: Dosyanın ismi 12pro.img, komutta twrp.img yazmışsınız. Problem burada görünüyor. Zaten verilen hata da twrp.img adında bir dosya bulunamadı hatası. Aşağıdaki komutu kullanın. Kod:Panoya kopyala fastboot flash recovery 12pro.img Genişletmek için tıkla... Hayır hocam siteden twrp dosyası olduğunu anlatmak için öyle yazdım kullandığım komut'da 12pro.img yazdım zaten
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.015 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #8 GPT'ye sordum, aşağıdaki komutu gir dedi. Bana garip geldi recovery partition'unun olmaması, belki bu işe yarar. Kod:Panoya kopyala fastboot flash boot 12pro.img Sonuç nedir? Son düzenleme: 9 Eylül 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
GPT'ye sordum, aşağıdaki komutu gir dedi. Bana garip geldi recovery partition'unun olmaması, belki bu işe yarar. Kod:Panoya kopyala fastboot flash boot 12pro.img Sonuç nedir?
KS KS stoxin Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #9 Crownguard dedi: Dosyanın ismi 12Pro. İmg, komutta TWRP. İmg yazmışsınız. Problem burada görünüyor. Aşağıdaki komutu kullanın. Kod:Panoya kopyala fastboot flash recovery 12pro.img Genişletmek için tıkla... Crownguard dedi: GPT'ye sordum, aşağıdaki komutu gir dedi. Bana garip geldi recovery Partition'unun olmaması, belki bu işe yarar. Kod:Panoya kopyala fastboot flash boot 12pro.img Genişletmek için tıkla... Crownguard dedi: GPT'ye sordum, aşağıdaki komutu gir dedi. Bana garip geldi recovery Partition'unun olmaması, belki bu işe yarar. Kod:Panoya kopyala fastboot flash boot 12pro.img Sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam TWRP oldu sağ olun bir şey daha var bu root dosyalarını okuyamadığım için attım bir de Mount atmam gerek. Nedir biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: Dosyanın ismi 12Pro. İmg, komutta TWRP. İmg yazmışsınız. Problem burada görünüyor. Aşağıdaki komutu kullanın. Kod:Panoya kopyala fastboot flash recovery 12pro.img Genişletmek için tıkla... Crownguard dedi: GPT'ye sordum, aşağıdaki komutu gir dedi. Bana garip geldi recovery Partition'unun olmaması, belki bu işe yarar. Kod:Panoya kopyala fastboot flash boot 12pro.img Genişletmek için tıkla... Crownguard dedi: GPT'ye sordum, aşağıdaki komutu gir dedi. Bana garip geldi recovery Partition'unun olmaması, belki bu işe yarar. Kod:Panoya kopyala fastboot flash boot 12pro.img Sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam TWRP oldu sağ olun bir şey daha var bu root dosyalarını okuyamadığım için attım bir de Mount atmam gerek. Nedir biliyor musunuz?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.015 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #10 Tam olarak anlayamadım. Detaylıca açıklar mısınız? Artı 0 Eksi