Note 13 Pro 5G yurt dışı, MI Unlock tool'da hata veriyor

4qard

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
📦 Sistem Özelliklerim

🧠 İşlemci: AMD Ryzen 5 5500
🎮 Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5700 XT
💾 RAM: 16 GB Kingston 3200 MHz
🖥️ Monitör: ASUS TUF Gaming ”24” 1080p 180 Hz
Meslek
12.Sınıf Meslek lisesi Hastane Stajyer
Merhaba arkadaşlar, telefon Note 13 Pro 5G yurt dışı. Böyle hata alıyorum, yardım edebilecek var mı?

hata.png

Cihazın satıldığı yer ile hesabın kayıtlı olduğu yer birbiriyle uyuşmuyor diyor. Bölgenizi cihaz Çin ise Çin'e, Global ise globale ayarlayıp deneyin belki çözülür. Ayrıca kilit açmak istiyorsunuz ama custom rom işlerine hiç girmeyin derim, kaç telefonda denediysem sonu hep hüsran oldu stabil çalışan bir tane bile rom bulamadım.

Cihazın satıldığı yer ile hesabın kayıtlı olduğu yer birbiriyle uyuşmuyor diyor. Bölgenizi cihaz Çin ise Çin'e, Global ise globale ayarlayıp deneyin belki çözülür. Ayrıca kilit açmak istiyorsunuz ama Custom ROM işlerine hiç girmeyin derim, kaç telefonda denediysem sonu hep hüsran oldu stabil çalışan bir tane bile ROM bulamadım.

Bütün cihazlarda en iyi ROM, Tayvan hocam deneyin isterseniz :)

Bütün cihazlarda en iyi ROM, Tayvan hocam deneyin isterseniz :)
Custom romlardan bahsetmiştim aslında, Xiaomi resmi romlar elbette güvenilir ve güzel. Sorun yok o açıdan. Ben Redmi Note 13 Pro Plus'ta Hint romu kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım 2 senedir. Diğer telefonlarımda da hiçbir sorunla karşılaşmamıştım. Sorunsuz romları var Xiaomi'nin.

Cihazın satıldığı yer ile hesabın kayıtlı olduğu yer birbiriyle uyuşmuyor diyor. Bölgenizi cihaz Çin ise Çin'e, global ise globale ayarlayıp deneyin belki çözülür. Ayrıca kilit açmak istiyorsunuz ama Custom ROM işlerine hiç girmeyin derim, kaç telefonda denediysem sonu hep hüsran oldu stabil çalışan bir tane bile ROM bulamadım.

Ne yapacağım peki nasıl bulacağım doğru ülkeyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı