Note 20 Ultra şebekesi kullanılamıyor

Fatmammmm

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2. el olarak satın aldığım bu cihazda arama ve mobil veri kullanılamıyor. Uçak moduna alıp kapattım, telefonu sıfırladım, Samsung destek ile görüştüm, internetteki bazı çözüm önerilerini denedim olmuyor çözümü yok gibi. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? 4.5G ibaresi geliyor ama internet yok aramada da sadece wificall ile çalışıyor. İnternette sayfalarca şikayet var aynı konu hakkında. Samsung'un bu modelindeki bazı cihazları belli ki kronik arızalı olarak üretiliyor, sıfır alıp aynı sorunu yaşayan kullanıcı da var.

IMEI sorgulamayı dener misin?

Bootloader kapalı hocam.

Bende de Galaxy Note10+(One UI 4.2) var yurt içi cihaz birdenbire arama yapınca şebeke gidiyordu sadece mobil veri kullanılıyordu. Sıfırlayınca düzelmemişti bir One UI 4.0 kurdum sorun düzeldi sonra Update yapıp eski sürümüne geldi sorun yoktu.

Ayrıca ilgilenir misiniz bilmiyorum ama Note 20 için One UI 7 Custom ROM geliştirildi gayet akıcı çalışıyor.

Bende de Galaxy Note10+(One UI 4.2) var yurt içi cihaz birdenbire arama yapınca şebeke gidiyordu sadece mobil veri kullanılıyordu. Sıfırlayınca düzelmemişti bir One UI 4.0 kurdum sorun düzeldi sonra Update yapıp eski sürümüne geldi sorun yoktu.

Ayrıca ilgilenir misiniz bilmiyorum ama Note 20 için One UI 7 Custom ROM geliştirildi gayet akıcı çalışıyor.

O işlerden pek anlamam hocam iade edeceğim gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı