Note 20 ultradan iPhone 13'e geçilir mi?

otm

Megapat
Note 20 Ultra kullanıyorum. iPhone 13'e geçsem kötü mü yapmış olurum? Cihazımın daha 1.5 yıl garantisi var ve 14K ya alacaklar. Üstüne 10k ekleyip alacağım ama kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Note 20 Ultra kullanıyorum. iPhone 13'e geçsem kötü mü yapmış olurum? Cihazımın daha 1.5 yıl garantisi var ve 14K ya alacaklar. Üstüne 10k ekleyip alacağım ama kararsız kaldım.

Exynos 990'lı bir cihazdan sonra iPhone 13'ün seni mutlu edeceğini düşünüyorum. 13'ün tek kusuru ekran hızının 60Hz olması ama dokunmatik hızının 240Hz olması akıcılık konusunda kullanıcıyı mutlu etmeye yetiyor.

2.el piyasası olmayan bir cihaz kullanıyorsunuz. Üretimi sonlanmış, 1 yıl daha güncelleme imkanı var 14 k fiyat olarak iyi bence. iPhone 13 güzel bir cihaz hem uzun vadede destek alacak hem de 2.el piyasasından uzun süre düşmeyecektir. Yıl başından sonra fiyatlar artacaktır bu nedenle niyetiniz varsa değerlendirin derim.

Geçilir.
İkinci el cihazlara da teklif edip iPhone 13 Pro'ya geçebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı