Note 3 alacağım görüş istiyorum

1. sayfaya da baktım. Bu, tepkimin içimde kalmasına yetmedi abi. Bence son nokta N9005 Note3

Note 3 alınır alınmasına ama samsung 4-5 ay sonra bakalım destek verecek mi Türkiye'yi biraz sallıyor gibi şirket - iphone az ve öz model çıkarıyor ve arkasında kalıyor uygulamalar'ı daha stabil ben note 10.1 n8005 tablette kullanıyorum şahsi görüşüm.

Bu konuda sana katılıyorum. Bekleme durumun varsa kardeşim sırf bu yüzden alma iPhone 6 al derim. Ama onun çıkmasına da uzun bir süre var. O yüzden karar senin.

Teşekkür ederim katılıyorum aynen.  

Zaten n9005 alacağım teşekkür ederim. 
1. Sayfaya da baktım. Bu, tepkimin içimde kalmasına yetmedi abi. Bence son nokta N9005 Note3

Çok katılıyorum 

Yurt dışı modelini alacağım bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu kardeşim biz zaten samsung serisinden bahsediyoruz.

@Adil0154 Haydi hayırlsı o zaman Sağlam pasaport kayıtlı olmak şartıyla yapıştır bir tane ve keyfine bak.
N9005'den yazıyorum bu arada. Saygılar.

@Edenclaw Esasında Android Java'dan oluşmuyor Java'yı (pragramlama dili'ni) kullanıyor. Çekirdeği Java olmayan bir işletim sistemine doğrudan 'Android Java' dan oluşuyor' bilgisini vermek yanlış oluyor.

Merhaba,
Hangi modelini alacaksınız Note3'ün Neo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…