Note 3 alacağım görüş istiyorum

Note 3 alınır alınmasına ama samsung 4-5 ay sonra bakalım destek verecek mi Türkiye'yi biraz sallıyor gibi şirket - iphone az ve öz model çıkarıyor ve arkasında kalıyor uygulamalar'ı daha stabil ben note 10.1 n8005 tablette kullanıyorum şahsi görüşüm.

Note 3 alınır alınmasına ama samsung 4-5 ay sonra bakalım destek verecek mi Türkiye'yi biraz sallıyor gibi şirket - iphone az ve öz model çıkarıyor ve arkasında kalıyor uygulamalar'ı daha stabil ben note 10.1 n8005 tablette kullanıyorum şahsi görüşüm.

Bu konuda sana katılıyorum. Bekleme durumun varsa kardeşim sırf bu yüzden alma iPhone 6 al derim. Ama onun çıkmasına da uzun bir süre var. O yüzden karar senin.

2 haftadır note 3 kullanıyorum. Asphalt 8 oyununda ısınıyor evet. Isınmayan telefon yok. Lakin o telefonla oturup bütün gün oyun oynamayacağınızı biliyorum. Bende oyun oynamayı severim ama 1 saatten fazla oyun oynamadım. En azından telefonda bir süreden sonra sıkıyor oyun. Ayrıca xperia z, z1,z2 kesinlikle önermem. Şu sıralar z ve z1 den çok fazla şikayet var. Telefon aşırı ısınıp kasası yamuluyormuş telefon bildiğin lg flex gibi olmuş sony'nin serviside bu soruna kullanıcı hatası diye almamış şuan büyük bir kitle sony'e dava açmaya hazırlanıyor ve z2 dede aynı malzeme kullanıldığından sorunun devam etme ihtimali var. Sonuç itibariyle karar yine sana kalmış. Lakin ben öğrenci olduğumdan ve okuduğum bölüm itibariyle note3'ün işime yarayacağını düşünerek aldım. Memnunum. Telefon şu an baya yüklü durumda. Touchwiz'de bir yavaşlama bekleme duraksama daha görmedim. Sana da tavsiye ederim.

Teşekkür ederim katılıyorum aynen. :) 
Elbette sabaha kadar NOTE 3. Hatta mümkünde N9005 modelini almalısın. TR olmayan modeli. Ben 4 aydır kullanıyorum. Tek bir sıkıntı stres soru işareti yaşatmadı. Android 4.4 KitKat son ve en stabil versiyonuyla zaten mobil işletim sisteminde bir adım daha öne gitmiş. Bariz anlaşılıyor hızlılık ve sistem işlerliği. Kesinlikle tavsiye ederim.

Zaten n9005 alacağım teşekkür ederim. 
1. Sayfaya da baktım. Bu, tepkimin içimde kalmasına yetmedi abi. :) Bence son nokta N9005 Note3

:) Çok katılıyorum:) 

Yurt dışı modelini alacağım bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
BlackBerry OS - Vikipedi bak bakalım çedirkek türü neymiş :D 
Olaya son nokta olsun bence iphone 5s space gray 
Ah Gültekin 1. sayfaya neden bakmıyorsun adamlar samsung'un java kullandığını öne sürdü şuan çıkan java telefon kaldı mı sorusuna cevaptı o .
Yahu kardeşim biz zaten samsung serisinden bahsediyoruz. :neo:

@Edenclaw Esasında Android Java'dan oluşmuyor Java'yı (pragramlama dili'ni) kullanıyor. Çekirdeği Java olmayan bir işletim sistemine doğrudan 'Android Java' dan oluşuyor' bilgisini vermek yanlış oluyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı