Note 3 Güncelleme

Knox'u kullanmayı bende öğrenemedim henüz.
Telefonun güvenliği için hazırlandığını okumuştum telefonu aldığımda fakat kullanmaya başlayacakken bir şifre seçiyorsun daha sonra ayarlarda işin bitiyor uygulamayı denemek için açıyorsun fakat Knox'u kapatırken bizden seçtiğimiz şifreyi istemeli ki başkası Knox'u kapatıp telefonumuza bakmasın muhtemelen Samsung görevlileri burada da hata yapmış.

Bölgelere göre güncelleme geç veya erken gelebiliyor bu Samsung ile ilgili bir durum er yada geç güncelleme gelecektir.

Teşekkürler hocam, yalnız bir sıkıntım daha var Knox uygulamasını kullanamıyorum. Cihazınız Knox uygulamasını kullanmak için yetkili değil diyor. Sebebi ne olabilir sizce?

Bildirim panelinden knoxu tek dokunuşla kapatabilirsiniz.ayrıca knox ayarlardan hareketsizlik süresini ayarlayabilirsiniz örneğin 5 dakika seçeneğiyle 5 dakika sonra otomatikmen şifre ister.knox uygulamasını tamamen kaldırmak içinse knox modda ayarlara girip yüklü uygulamalardan knoxu kaldırabilirsiniz.bunun haricinde hiç bi şekilde kaldıramazsınız.

Bildirim panelinden knoxu tek dokunuşla kapatabilirsiniz.ayrıca knox ayarlardan hareketsizlik süresini ayarlayabilirsiniz örneğin 5 dakika seçeneğiyle 5 dakika sonra otomatikmen şifre ister.knox uygulamasını tamamen kaldırmak içinse knox modda ayarlara girip yüklü uygulamalardan knoxu kaldırabilirsiniz.bunun haricinde hiç bi şekilde kaldıramazsınız.

Knox bir güvenlik uygulaması olarak hazırlanmadı mı zaten niçin tek dokunuşla kapanıyor. Güvenlik nerede kaldı ?

Knox bir güvenlik uygulaması olarak hazırlanmadı mı zaten niçin tek dokunuşla kapanıyor. Güvenlik nerede kaldı ?
Knox dediğiniz gibi güvenlik uygulaması ama yanıldığınız nokta şu; güvende tutacağınız bilgiler Knox'un içinde olacak telefonun standart menüsünde değil. Yani galeriden örnek verecek olursak; görülmesini istemediğiniz bir resim knox uygulamasında olacak ve Knox'u kapatıp çıkacaksınız. Görmek istediğiniz zaman şifresini girip açacaksınız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı