Note 3, iPhone5 ve Lumia 1020, 1520'den hangisi alınmalıdır?

Hangi telefon?

• Note 3

Oy: 3 42,9%
  • iPhone 5s

Oy: 3 42,9%
  • Lumia 1020

Oy: 0 0,0%
  • Lumia 1520

Oy: 1 14,3%

• Oy verenlerin toplamı
    7
Üç farklı işletim sistemi, birbiri ile alakası olmayan modeller. Önce ne istediğinize kulak vermelisniz. Android mi , İos mu yoksa Windows mu size daha uygun? Sizin için kamera mı önemli, gösteriş mi, performans mı, uygulama çokluğu mu vs vs. uzadıkça uzatabilirim.

Küçük ekran sevmiyorum. Pek fotoğraf çekmem ancak fotoğraf kalitesi iyi olsa da olur. Ve daha çok oyun oynayacağım. Hayatımı kolaylaştırabilecek özellikleri olmalı. Bu özellikler Note 3'e uyuyor ancak size de bir danışmak istedim.

Küçük ekran sevmiyorum. Pek fotoğraf çekmem ancak fotoğraf kalitesi iyi olsa da olur. Ve daha çok oyun oynayacağım. Hayatımı kolaylaştırabilecek özellikleri olmalı. Bu özellikler Note 3'e uyuyor ancak size de bir danışmak istedim.

Eğer yenilikçi bir telefon istiyorsanız 930 diyorum. Android telefonların büyük ekranlardaki performansını beğenmiyorum. Hantal kalıyorlar sanki. Tabi bu benim görüşüm.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı