Note 3 mü LG G2 mi ?

Ben cihazların ikisini de inceleme fırsatı buldum. Dediğim gibi her konuda yakın cihazlar. Snapdragon 800 olduğundan G2 biraz daha öne çıkıyor gibi ama farkedilecek bir fark değil. Buradaki kilit nokta tasarım. Çünkü cihazlar gerçekten çok yakın her konuda. Ben G2'nin tasarımını daha çok beğendim. Tabi bu kişisel bir düşünce. Arkadaki tuşları çok sevdim. Telefonu birine verdiğimde G2'yi bilmiorsa yaklaşık 2 dakika tuşların yerini bulmaya çalışıyor. Tuşların yerini gösterdiğimde tuşa basıyor ve knock code kilit ekranı çıkıyor karşısına. O ise ekranı kaydırmaya çalışıyor. G2 seni bu konuda eğlendiyor yani tabi karşındaki G2'yi bilmiyorsa.

Dostum benim G2 var kuzenimin note 3 ü var arada bir kasıyo g2 yağ gibi g2 deki işlemci daha iyi ve daha güzel özellikleri var ram konusuna gelince 2 sindede aynı miktar ram kalıyo menü tuşlarına gelince G2 de oyunlarda filan kapayabiliyon hem android 5 te istediğin uygulamalardada kapatabilcen menü tuşlarının avantajıda var dezavantajıda hafıza konusunda haklı olabilirsin ama bende 16 gb var ve rahatlıkla kullanıyorum o değilde sen hep note 3 ün + larından bahsetmişsin hiç - lerinden bahsetmemişssin

Eksilerinden bahsedeyim de 30 gundur kullaniyorum. Kronik hatalari varmis denk gelmedim henuz. Eksileri derken kasma takilma oluyor arada tabi arka planda 10 12 uygulama acarsan normal.

Simdilik hani su eksisi var dedigim bir noktaya denk gelmedim.

Yanliz yukarida dedim ki kullanabilen var kullanamayan var herkes g2 g3 kullanamaz ama herkes samsung kullanabilir. Bu birazda secimi etkiliyor. Kisinin kendisine bagli.... kullanim deneyimi farkli cunku.

Soruyu soran arkadaş neden Note 3 diye sorduğundan artılarını yazdım. Elbette mükemmel bir telefon değil ancak ben 1 senedir en ufak bir kasma yaşamadım. Ne olduğu belli olmayan uygulamalar yüklemediğimden sanırım. Kötü olan tek yanı kenarlarının zamanla soyulması ki onu da metal kasa ile çözdüm. Ayrıca birçok editör ( Ali Güngör, Tolga Cem Küçükyılmaz vs ) Note 3 kullanmaktadır.

G2 ile note 3 eşit cihazlar tamam 2 sininde + sı - si var hiç biri birbirini tokatlamıyo tartışmayalım daha

Tabiiki de Note 3. Seni premium gösterecektir. Donanımı olsun yazılımı olsun tasarımı olsun G2'nin 2 katı.

" Note 3 ile G2'yi kıyaslamak, Note 3'e yapılmış çok ciddi bir hakarettir. " - Steve Jobs -

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…