Ben de note 3 ile g3 arasinda kalmistim bir ay evvel. G2 degil yalniz. G2 kullanan bir kac arkadasima sordum. Cok memnunum dedi bir kiz arkadasim ; alisabildin mi dedim iki gunde alistim demisti.
G3 icin kimisi kullanamadigindan dolayi satmis 1 hafta sonra. Bir arkadasim ilk hafta telefonu dusurmus masa yuksekliginden. Telefon servise yenisini vermisler. O da satmaya calisiyormus 1 ay evvel. Kulanim yonunden bana da ters gelen bi cihaz. G2 G3 kisaca lg...
Teknik bakindan bakmak gerekirse tabii ki farkliliklar cikacak. Onemli olan kullanicinin ne yapacagi. Ben s3 den note 3 gectim benim tek sikintim RAM idi. G3 de ram yok mu var ama kullanislilik bana uygun degil. Kimisi kullanabiliyir kimisi kullanamam diyo benim gibi.
Kullanacak kisi ne yapacagini bilmeli yoksa iki telefonda super. Note 3 de kalem var 1 ay oldu daha yerinden cikarmadim mesela muhtemelende cikarmam dahada ihtiyacim yok mesela.
Diger bi yonden bakmak lazim. Samsung servisi agi , cihaza verilen destek buna ek olarak custom romlarin olmasi. Rootlanisi kolay olmasi vs...
Sadece g2 mi note 3 mu diyerek dusunmeyin derim.
Not : ben aldim note 4 cikti ama gene olsa note 3 alirim. Arada radikal bi fark yok note 4 ile.