Note 3 nasıldır, alınır mı?

Z2'den vazgeçiren sebep ne oldu ?
Technopat'ın incelemesini izlerken 4K videonun daha başında olduğunu belirtti Z2'nin. Ve ayriyetten Samsung'un özellikleri hoşuma gitti ve bunun yanında Note 3'ün tasarımı. Z2'den şikayetçi olan bir kaç kişi gördüm gerek Technopat Sosyal de gerek DHaber de vs.

Note 3 incelemesi technopat'ta mevcut şuanda onu izleyebilirsiniz. Ama ben bir note 2 kullanıcısı ve kuzenimdeki note 3 üzerinde çok zaman geçiren biri olarak söylemem lazım ki telefon aşırı derecede ısınıyor. Bu sıkıntı bizim aldığımız telefon kaynaklı donanımsal bir sıkıntımıdır yoksa note 3 lerin genelindemi vardır bilmiyorum fakat o kadar fena şekilde ısınıyor ki elinizi yakıyor diyebilirim. Bu ısınmayı da sadece oyun oynarken yapmıyor normalde günlük kullanım olarak whatsapp üzerinde mesajlaşma esnasındada yaşıyoruz. İçindeki donanıma aşırı sıcaklıktan birşey olucak diye korkuyoruz. En son kuzenim garantiye yollamayı düşünüyordu daha 1 aylık cihazı.

4K video çekimi kullanmazsın sen de. 4K çekim yapmasan bile en iyi video çeken telefon diyebiliriz Z2 için. Lumia 1020 var bir de. 4K çekim 5 dakikaya kadar yapılıyor zaten. 4K çekim yapıyor musun diye bana sorarsan gerek yok.

Forumlarda her telefondan şikayet edeni bulursun. GM alırsın şikayetleri incelersen gidip. Z2'nin bir sorunu yok. Var olan sorunları ufak tefek şeyler. Bilgi istediğin sorunu söyle yardımcı olayım.

Kalem fonksiyonları senin için önemli mi değilse hiç düşünmeden z2 al derim.
En önemlilerinden diyebilirim Zaten Note 3 alırsam sıkılınca yada olumsuzluklarını görünce az zararla satıp S5 yada Z3(çıkarsa) alabilirim.

Evet bir makale okumuştum onunla ilgili. Yurtdışından getirtsem 4K video alabilirmiyim ? Ayrıca Note 3 ün USB 3.0 desteği de Recep abinin dediği gibi muhteşem üzeri bir şey bana da çok lazım olacak.

Zaten daha almama çok var hemen bugun yarın almayacağım büyük araştırmalar içindeyim her kanalın incelemelerini izliyorum.

Samsungtan uzak dur o kadar diyorum. O paraya SONY XPERİA Z2 / HTC ONE M8 / NOKİA LUMİA telefonlarına yönelebilirsin.

Samsung denince orada duracağız. Farklı markalara yönel.

Note 3'ü yurt dışından getirmekten mi bahsediyorsun ? Bence öyle bir şey yapma. Garantisi geçmiyor sonuçta. Samsung ürünü garantisiz kullanmak yürek ister. Hatta gidip kasko yaptırmanız lazım. Çatır çatır paranızı alırlar sonra.

Z2'yi düşünmeni tavsiye ederim. Çekindiğin nokta neyse söyle yardım edeyim.

Samsungtan uzak dur o kadar diyorum. O paraya SONY XPERİA Z2 / HTC ONE M8 / NOKİA LUMİA telefonlarına yönelebilirsin.
Şimdi söyleyeceklerimle beni Samsung fanı sanabilirsiniz ama HTC One M8 inanılmaz pahalı neredeyse 400-500 TL fark var ayrıca Lumia serisini üstte belirttiğim gibi hiç sevmiyorum aslında Android olsa sevebilirdim Z2 halen vazgeçmiş değilim.

Sana SONY öneririm kesinlikle ekran boyutu sorun olmazsa Z1 Compact öneririm müthiş bir cihaz antutudan 35.000 gibi inanılmaz bir sonuç alıyor Note 3'ü bile geçiyyor antutuda Hem güncelleme sıkıntında olmaz Sony mümkün oldukça güncelleme gönderiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…