- Makaleler
- 3
Daha fazla
- Meslek
- Elektrik Mühendisi
Telefonumun gittikçe kötüleştiğini gören babam bana Note 3 teklif etti. Teklifinden önce Z2 düşünüyordum ben. Kendisi de Note 3 düşünüyordu teknolojiden uzak bir adam olmadığı için takip ediyordu Note 3 ü sana alabilirim dedi şu anda 4S kullanıyor arkadaşlarım bana iPhone öneriyor ama A*K kuracağım GTA serisi falan istiyorum güçlü işlemci güçlü ram olması çok önemli Note 3 ve Z2 arasında çok kararsızım her forumda aynı konuyu açtım herkes farklı telden çalıyorNote 3'ü yurt dışından getirmekten mi bahsediyorsun ? Bence öyle bir şey yapma. Garantisi geçmiyor sonuçta. Samsung ürünü garantisiz kullanmak yürek ister. Hatta gidip kasko yaptırmanız lazım. Çatır çatır paranızı alırlar sonra.
Z2'yi düşünmeni tavsiye ederim. Çekindiğin nokta neyse söyle yardım edeyim.
Sony alacaksam Z2 alırım Z1 biraz eski kaçar. 2-3 yıl kullanabileceğim eskimeyecek bir telefona ihtiyacım var.Sana SONY öneririm kesinlikle ekran boyutu sorun olmazsa Z1 Compact öneririm müthiş bir cihaz antutudan 35.000 gibi inanılmaz bir sonuç alıyor Note 3'ü bile geçiyyor antutudaHem güncelleme sıkıntında olmaz Sony mümkün oldukça güncelleme gönderiyor
![]()
@Recep Baltaş @Ali Güngör abi sizlerinde görüşlerini toplamak istiyorum. Teşekkürler.