Note 3 nasıldır, alınır mı?

Note 3'ü yurt dışından getirmekten mi bahsediyorsun ? Bence öyle bir şey yapma. Garantisi geçmiyor sonuçta. Samsung ürünü garantisiz kullanmak yürek ister. Hatta gidip kasko yaptırmanız lazım. Çatır çatır paranızı alırlar sonra.

Z2'yi düşünmeni tavsiye ederim. Çekindiğin nokta neyse söyle yardım edeyim.
Telefonumun gittikçe kötüleştiğini gören babam bana Note 3 teklif etti. Teklifinden önce Z2 düşünüyordum ben. Kendisi de Note 3 düşünüyordu teknolojiden uzak bir adam olmadığı için takip ediyordu Note 3 ü sana alabilirim dedi şu anda 4S kullanıyor arkadaşlarım bana iPhone öneriyor ama A*K kuracağım GTA serisi falan istiyorum güçlü işlemci güçlü ram olması çok önemli Note 3 ve Z2 arasında çok kararsızım her forumda aynı konuyu açtım herkes farklı telden çalıyor :(

Sana SONY öneririm kesinlikle ekran boyutu sorun olmazsa Z1 Compact öneririm müthiş bir cihaz antutudan 35.000 gibi inanılmaz bir sonuç alıyor Note 3'ü bile geçiyyor antutuda :) Hem güncelleme sıkıntında olmaz Sony mümkün oldukça güncelleme gönderiyor :)
Sony alacaksam Z2 alırım Z1 biraz eski kaçar. 2-3 yıl kullanabileceğim eskimeyecek bir telefona ihtiyacım var.

@Recep Baltaş @Ali Güngör abi sizlerinde görüşlerini toplamak istiyorum. Teşekkürler.

Şimdi başka forumlardaki elemanları unut. Her şeyi sil kafandan. Elinde ne varsa herkes onu önerecektir sana. Diğer forumlarda firmalardan para alan arkadaşları söylemiyorum zaten.

Telefonu aldığımda M8 dışında hepsini alabilecek param vardı. Araştırdım inceledim Z2'yi tercih ettim. Bizzat test ettim. Telefonla her şeyi yaptım. Sorunlarını, olumsuz özelliklerini, olumlu özelliklerini hepsini biliyorum. Z2 rahatlıkla önerilebilecek bir telefon. Güzel çalışıyor, hiçbir yönden eksiği yok. Rahatsız edecek hiçbir yanı yok. Samsung aldığında iki sene sonra metal kısımları elinde kalacak ya da paslanacak. Yazık o parayı Samsung'a verme.

Note 3 kötü bir telefon değil. Kendine has özellikleri var. Ancak Z2 varken Note 3'ü almanı tavsiye etmem. Yazık o malzeme kalitesine.

Note 3 sahibiyim 1.sayfada ki yorumumda da belirttim telefon ısınıyor bazen bir yere gidiyorum cebimde durduk yere ısınıyor gidip arabaya koyuyorum çok saçma değil mi ? Birde Samsung un her telefonunda olduğu gibi çerçeve o gri kısım çabuk hasar alıyor. O kısma koruyucu bir şeyler ayarlaman lazım bence sen git bir AVM ye mağazanın birine gir istediğin telefonlara kendi gözünle bir bak ben sana bunu söylüyorum...
Arayüz geçişlerinde de bir yavaşlık olduğunu da söyleyeyim kısa da olsa bir yavaşlık var niye 1.700 ya da .2.000 lira ya yakın para verdiğin cihaz arayüz geçişinde yavaş olsun ki ?
Ben Sony Xperia Z2 yada Apple I Phone 5s tercih etmediğime pişmanım...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı