B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 12 Ağustos 2014 #41 Benchmark testlerini fazla önemsemeyin. @Mithril_Ithilien
Mithril_Ithilien Hectopat Katılım 15 Nisan 2014 Mesajlar 490 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kanada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elekrik Elektronik Mühendisi 12 Ağustos 2014 #42 brk35 dedi: Benchmark testlerini fazla önemsemeyin. @Mithril_Ithilien Genişletmek için tıkla... Önemsemek için kimsenin fikrine ihtiyacım yok. Tüm incelemelerde test programlarından alınan sonuçlar gösterilir.
brk35 dedi: Benchmark testlerini fazla önemsemeyin. @Mithril_Ithilien Genişletmek için tıkla... Önemsemek için kimsenin fikrine ihtiyacım yok. Tüm incelemelerde test programlarından alınan sonuçlar gösterilir.
Latios Hectopat Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 583 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #43 Antutu benchmark'a bakıp boşuna telefonlarınızı yormayın. O kadar gereksiz bir uyguluma daha görmedim.
Antutu benchmark'a bakıp boşuna telefonlarınızı yormayın. O kadar gereksiz bir uyguluma daha görmedim.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 12 Ağustos 2014 #44 Benchmark skorlarında çok kolay hile yapılabiliyor.
Mithril_Ithilien Hectopat Katılım 15 Nisan 2014 Mesajlar 490 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kanada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elekrik Elektronik Mühendisi 12 Ağustos 2014 #45 Latios dedi: Antutu benchmark'a bakıp boşuna telefonlarınızı yormayın. O kadar gereksiz bir uyguluma daha görmedim. Genişletmek için tıkla... Tüm programlar gereksiz öyleyse. Ayrıca burada programın gereğini değil telefonun iyi bir telefon olduğunu göstermek amacıyla paylaşımda bulundum.
Latios dedi: Antutu benchmark'a bakıp boşuna telefonlarınızı yormayın. O kadar gereksiz bir uyguluma daha görmedim. Genişletmek için tıkla... Tüm programlar gereksiz öyleyse. Ayrıca burada programın gereğini değil telefonun iyi bir telefon olduğunu göstermek amacıyla paylaşımda bulundum.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 12 Ağustos 2014 #46 Bizim demek istediğimiz telefonun iyi bir telefon olup olmadığı o teste göre ölçülmez.
Mithril_Ithilien Hectopat Katılım 15 Nisan 2014 Mesajlar 490 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kanada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elekrik Elektronik Mühendisi 12 Ağustos 2014 #47 brk35 dedi: Bizim demek istediğimiz telefonun iyi bir telefon olup olmadığı o teste göre ölçülmez. Genişletmek için tıkla... Gayet tabi ölçülebilir. Siz bencmark testlerine itibar etmeyebilirsiniz, ancak bu başkaları için geçerli değildir.
brk35 dedi: Bizim demek istediğimiz telefonun iyi bir telefon olup olmadığı o teste göre ölçülmez. Genişletmek için tıkla... Gayet tabi ölçülebilir. Siz bencmark testlerine itibar etmeyebilirsiniz, ancak bu başkaları için geçerli değildir.
Tamer7 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 1.148 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #48 Bende itibar etmiyorum ama insan merak ediyor kaç puan aldığını yoksa pek takmıyorum.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 12 Ağustos 2014 #49 Örneğin gmd elite... Performans olarak z2, m8, g3 gibi telefonların yanına yaklaşamaz ama antutu da bunlara çok yakın bir puan alıyor.
Örneğin gmd elite... Performans olarak z2, m8, g3 gibi telefonların yanına yaklaşamaz ama antutu da bunlara çok yakın bir puan alıyor.
Mithril_Ithilien Hectopat Katılım 15 Nisan 2014 Mesajlar 490 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kanada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elekrik Elektronik Mühendisi 12 Ağustos 2014 #50 Sn brk35 dedi: Örneğin gmd elite... Performans olarak z2, m8, g3 gibi telefonların yanına yaklaşamaz ama antutu da bunlara çok yakın bir puan alıyor. Genişletmek için tıkla... Snapdragon 800 var o telefonda. Performans açısından eşdeğer telefon. İşlemci aynı yada çok benzerse puanlar da aynı olur
Sn brk35 dedi: Örneğin gmd elite... Performans olarak z2, m8, g3 gibi telefonların yanına yaklaşamaz ama antutu da bunlara çok yakın bir puan alıyor. Genişletmek için tıkla... Snapdragon 800 var o telefonda. Performans açısından eşdeğer telefon. İşlemci aynı yada çok benzerse puanlar da aynı olur