Note 3 nasıldır, alınmalı mı?

Şeyhmus kaya

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır Note 3 almayı düşünüyorum S5'i bekle dediler ama pek hoşuma gitmedi açıkçası. İncelemediğim sayfa okumadığım yorum kalmadı. Kimi çok süper kral telefon, uzun zamandır kullanıyorum sorun yok diyor. Kimi ilk haftada servise götürdüm almayın diyor bu telefon gerçekten nasıl bir şey almalı mıyım? Yorum bekliyorum özellikle Ali Güngör'den alıp kullanmıştınız memnun musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan Xperia Miro kullanıyorum memnun değilim hafızanın yarısı boş ama kasıyor. Z2 güzel ama Sony'den soğudum. G3 çok güzel düşünmüyor değilim bir yandan kalem ve not özellikleri çok cezbedici geliyor bana. Bir kez alacağım, karar vermekte zorlanıyorum.

Xperia Z2 ile kıyas olmaz o telefon. Bir amiral gemisi ile diğer telefonları kıyaslayamazsın. Galaxy Trend ile Note 3'ü kıyaslayamayacağın gibi. G3 güzeldir. Bence G3'ü ya da Z2'yi tercih et.
G3'ü düşünürsem biraz daha beklem gerekecek ama ev halkı telefon için 2'den fazla vermez, çabuk düşse keşke.

Al gitsin kamerası dehşet ekranı güzel performansı zaten güzel, ben 2 bin lira ve üstü telefonları tamamen kullanıcı tercihine bırakıyorum genelde pek bir kusurları bulunmuyorlar. S5'e plastik, Z2'ye kasa açıklığı, G3'e de ısındı dediler kimin umurunda, daha iyileri var mı? Eğer aklında Note 3 varsa hâlâ güncel bir cihaz ve gayet alınabilir. Bu arada;
@Egemen Note 3 Samsung'un amiral gemisi olarak çıkmadı ama bu halde bile çok satması için S4'ten daha iyi bir donanımla çıktı, yani çıktığında amiral gemisinden daha iyiydi zaten ama S5, Z2, G3 varken Note 3 tercih meselesi tabi.

Al gitsin kamerası dehşet ekranı güzel performansı zaten güzel, ben 2 bin lira ve üstü telefonları tamamen kullanıcı tercihine bırakıyorum genelde pek bir kusurları bulunmuyorlar. S5'e plastik, Z2'ye kasa açıklığı, G3'e de ısındı dediler kimin umurunda, daha iyileri var mı? Eğer aklında Note 3 varsa hâlâ güncel bir cihaz ve gayet alınabilir. Bu arada;
@Egemen Note 3 Samsung'un amiral gemisi olarak çıkmadı ama bu halde bile çok satması için S4'ten daha iyi bir donanımla çıktı, yani çıktığında amiral gemisinden daha iyiydi zaten ama S5, Z2, G3 varken Note 3 tercih meselesi tabi.
Isınma pek sorun değil bence tüm elektronik aletler uzun ve yoğun kullanımda ısınır. S5 olmamış bence Z2 ondan daha güzel ben Note 3'e kafayı takmıştım kimi kötülüyor kimi övüyor. Piyasada özellik olarak çok güzel telefonlar var. Donanım olarak Note 3 ve G3 var aklımda.

Gittigidiyorda LG G3 1750TL aslında ona bir göz atabilirsin.
KDV ile 2 oluyor. Note için çok aldandım onlara KDV hariç fiyatı onlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı