Note 3 Neo Aksesuar ve Shadow Fight 2

CryDrivo

Megapat
Daha fazla  
Merhaba! Ben ve yine garip sorunlarım ile tekrardan sizinleyim.

Bugün soracağım sorulara hemen geçeceğim.

1-Buff'ın Note 3 Neo (N7500Q) için darbe emici ekran filmi var mı?
2-http://Dafoni Samsung N7500 Galaxy Note 3 Neo Tempered Glass Premium Cam Ekran Koruyucu | Ücretsiz Kargo (Stoktan Teslim) | MobilCadde.com

Linkteki ürünü aldığımı varsayalım. Telefon ekran üstüne düşerse ekranı sapasağlam korur mu?

3-http://Eiroo Stripe Samsung N7505 Galaxy Note 3 Neo Gold Kenarlı Siyah Silikon Kılıf | Ücretsiz Kargo (Stoktan Teslim) | MobilCadde.com
Motomo Samsung N7500 Galaxy Note 3 Neo Metal Gold Kılıf | Ücretsiz Kargo (Stoktan Teslim) | MobilCadde.com

Eiroo Slim Power Samsung N7500 Galaxy Note 3 Neo Gold Kılıf | Ücretsiz Kargo (Stoktan Teslim) | MobilCadde.com

Üç linkteki kılıflardan hangileri metal ve hangileri daha sağlam söyleyebilir misiniz?

4-Mobilcadde.com güvenli midir? Bir ürün alsam kargo güvenli bir şekilde gelir mi? Ürünü aldığımda elime ne zaman ulaşır?

5- NOVA 3 , MC4 , Asphalt 8 , RR3 gibi ağır oyunlarda tek bir kasma görmedim. Shadowfight 2'yi yüklediğimde 5 saniyede bir ani fps düşüşleri yaşadım. Sorun oyunda mı yoksa benim telefonumla ilgili bir sorun olabilir mi?
Not: Shadowfight 2'yi kapattıktan sonra bellek kullanımı 1.40'tan inmiyor. Düzelmesi için 5-10dk bekliyorum.

70 görüntülenme yapmışsınız. Fikirleriniz benim için önemli. En ufak düşüncenizi çekinmeden yazın.

Mobilcadde güvenli bir site fakat cok pahalıdan satıyor. Aynı aksesuarı n11 gittigidiyor veya pdateknoloji sitelerinde 15-20 tl daha ucuza ve ücretsiz kargo olarak alabilirsin. Kılıf ve cam koruma işlerini Spigen' e bırak.

Cam ekran koruyucu olarak Dafoni düşünmüştüm. Neden Spigen seçmeliyim? Telefon daha yeni tek bir çizik veya ezik yok. İlerleyen dönemlerde olmasını istemiyorum.
@Silinen üye bu XH ne anlama geliyor. Dafoni cam koruyucu 8H , Spigen ise 3-4H yazıyor. Hangi değer daha iyidir?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı