Note 3 Neo Güncelleme Sorunu

asevenn

Hectopat
Çok fazla vaktinizi almadan kısaca sorunumu şöyle açıklamak isterim. Samsung Note 3 Neo cihazını alalı henüz 24 saati geçmedi. Sim takıp çalıştırır çalıştırmaz "sistem güncellemesi gerekiyor" dedi. Güncelledim normal bir şekilde ancak ardından bu yetmiyor bir de bunları güncelle dedi. Şarj bağlantısı da vardı oysa ki ama ekran kendini tekrar başlatıyormuş gibi kitlendi kaldı. Ses + kilit ve home tuşuna aynı anda basıp resetlemeyi de denedim ancak ona da hiçbir şekilde tepki vermedi. "Yazılımsal hata" format atıcaz ama 30 gün sürer dediler. Evde kendim düzeltemez miyim garantisini bozmadan? Şimdiden çok teşekkür ederim ilginiz için.

Sam Mobile adlı siteden orijinal Stock ROM'u indirebilirsiniz. Orijinal olduğu için garantide sorun olmayacaktır. İndirirken zaten kurulumu hakkında bilgi veriliyor aşağıda.
Kısa bir özet isterseniz:
  1. Siteden ROM'u indiriniz.
  2. Odin'i açınız ve PDA kısmına gerekli dosyayı tanımlayınız. Birden çok dosya olursa zaten açıklamada verilmiştir yerleri.
  3. Cihazınızı Download Mod'a alınız.
  4. Kablo ile taktıktan sonra ODIN zaten tanıyacaktır.
  5. Start dedikten sonra telefon yeniden başlatılacak ve açılacaktır.

"Kullanıcı hatası" dedi ne yazık ki turkcell. O sebeble ancak garantiye gönderebiliriz ama 30 gün sürüyormuş. Normal dışarıdaki telefoncu amcalarda 80 tl gibi rakamlardan bahsedıyorlar düzeltmek için.

Stock Rom bulamadım yalnız ben. Direkt olarak link atabilmeniz mümkün mü?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı