Note 3 ROM yukleme

Makaleler
4
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Note 3 telefonuma ROM atacağım. 4 tane sorum var.
1) En uygun, hafif ROM sürümü hangisi Bildiğiniz varsa linkini atar mısınız?
2) En kolay ROM atma programı hangisi? Varsa linkini isterim.
3) Gapps'ta sadece Google Play Store istiyorum, nasıl sadece GPS'yi indiririm?
4) Bir de nasıl yapacağım konusunda video atabilir misiniz?
İyi sosyaller.

Merhaba,

Samsung Galaxy Note 3 aslında birçok modele sahip ilk önce kendi modelinize ait olan ROM'u bulmanız gerekmekte. Genelde "lineageos" tercih edilebilir, "opengapps pico" ile neredeyse sadece Google Play Store'a sahip olursunuz. Xda forumlarında farklı ROM'lar ve sorunlara çözümler bulabilirsiniz, YouTube üzerinde kurulum videoları da mevcut.

Kaynak:
.
Info about ha3g | LineageOS Wiki (farklı Note3 versiyonları da var, dikkat edin!)

Not: Lütfen telefonunuzu kolayca "brick" edebileceğinizi unutmayınız, eğer yeteri beceriye sahip değilseniz iyice tecrübe etmeden işleme kalkışmayın.

Kolay gelsin,

Merhaba,

Samsung Galaxy Note 3 aslında birçok modele sahip ilk önce kendi modelinize ait olan ROM'u bulmanız gerekmekte. Genelde "lineageos" tercih edilebilir, "opengapps pico" ile neredeyse sadece Google Play Store'a sahip olursunuz. Xda forumlarında farklı ROM'lar ve sorunlara çözümler bulabilirsiniz, YouTube üzerinde kurulum videoları da mevcut.

Kaynak:
.
Info about ha3g | LineageOS Wiki (farklı Note3 versiyonları da var, dikkat edin!)

Not: Lütfen telefonunuzu kolayca "brick" edebileceğinizi unutmayınız, eğer yeteri beceriye sahip değilseniz iyice tecrübe etmeden işleme kalkışmayın.

Kolay gelsin,
Lineageos mu Pico mu sadece GPS barındırıyor ?
Bir de bende PC yok, ROM atmak için PC gerekli mi ?

Son düzenleme:
İlk başta TWPR yüklemek gerek ve Odin üzerinden atacaksınız. Model numarası ile yazınca çıkıyor diye hatırlıyorum.

TWPR üzerinden telefonu temizleyip (ROM yazılarından yazıyor şimdi aklıma gelmedi) mount yapıp USB ile bağlayıp ROM'u atacaksınız daha sonra yükleme gelmesi lazım.

Gaaps'de aynı şekilde TWPR üzerinden atılıyor ve Pico yüklerseniz sadece Google Play geliyor diye hatırlıyorum.

Kendi Note 3'üme yaptığımdan hatırladığımdan yazdım böyle şeylere kesin bir şey söylemiyorum nede olsa riskli.

YouTube'a bakabilirsiniz farklı telefonlar olsa bile yapılacak şeyler az çok aynı.

Resurrection Remix, LineageOS veya CM 12.1/13 ROM'larını tavsiye edebilirim, TWRP yazılımı (yani Recovery değişimi) için bilgisayar gerekli, başkası aynı cihaz ile modemini paylaşır ve o modemi de Samsung'un modemi şeklinde göstermeniz gerekir bilgisayarsız yükleme için (yani sadedede gelirsek bilgisayar olmazsa Custom ROM'u unutun :( )

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı