bysekowest Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, kullandığım telefon Note 3, Android 5.0 yüklü. Rootlamak istiyorum, nasıl yapabilirim acaba? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2015
Merhaba arkadaşlar, kullandığım telefon Note 3, Android 5.0 yüklü. Rootlamak istiyorum, nasıl yapabilirim acaba? Şimdiden teşekkürler.
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 62.537 Makaleler 2 Çözümler 28 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 12 Aralık 2015 #2 Farklı konular mevcut buradan yararlanabilirsin: Note3 ( N9000q ) Android 5.0 Root ya da Galaxy Note3 Root Yaparken Sarı Ünlem İşareti Sorun ve Samsung Note 3 SM-N9005 Demo ROM/Root Bulma
Farklı konular mevcut buradan yararlanabilirsin: Note3 ( N9000q ) Android 5.0 Root ya da Galaxy Note3 Root Yaparken Sarı Ünlem İşareti Sorun ve Samsung Note 3 SM-N9005 Demo ROM/Root Bulma
ozgurcan112 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acil Tıp Teknisyeni 13 Aralık 2015 #3 Merhaba , Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda yapılanları sırası ile yapman gerekecek telefonuna , root dosyası ise ; CF-Auto-Root-ha3g-ha3gxx-smn900.tar.md5 | by MuhYal for Generic Device Ben bu videodaki işlemleri sırasıyla yaptım , verdiğim root dosyasını kullanarak . Telefonun N9000q 5.0 yüklü note3 ise kafanda soru işareti kalmadan yapabilirsin , kolay gelsin .
Merhaba , Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda yapılanları sırası ile yapman gerekecek telefonuna , root dosyası ise ; CF-Auto-Root-ha3g-ha3gxx-smn900.tar.md5 | by MuhYal for Generic Device Ben bu videodaki işlemleri sırasıyla yaptım , verdiğim root dosyasını kullanarak . Telefonun N9000q 5.0 yüklü note3 ise kafanda soru işareti kalmadan yapabilirsin , kolay gelsin .