Note 3 sarsıntıda kapanma sorunu

Daha fazla  
Merhaba, Note 3 kullanıcısıyım. Telefonumun alt kısmını elime orta sertlikte vurunca kapanıyor. Bazen de cebimde kapanmış oluyor. Batarya arkasına kağıt sıkıştırdım, tellerinde sıkıntı yok ve batarya orjinal. Sorunu nasıl çözebilirim ?

@Neşeli Enginar

Soru Neşeli Enginar'a sorulmuş. Bizim cevaplamamıza gerek yok.

Batarya ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Başka bir batarya ile deneme şansınız var mı ?

Denedim, 2 3 tane orjinal batarya ile. Hepsinde aynı sorun. Orjinal olup olmadığına ise, batarya altındaki Nfc çipinden biliyorum.
Telefonun içini açıp her parçanın yerinde ve düzgün takılmış olduğuna emin olun derim.

Telefonun içini açıp her parçanın yerinde ve düzgün takılmış olduğuna emin olun derim.
Açmayı düşünüyordum, yazdığın iyi oldu. Tüm civataları söküp açtım. Bataryanın 1 parmak altında + - diye yaylı iki adet tel buldum. O telleri iğne yardımıyla biraz yukarı kaldırdım. Galiba sorun çözüldü. Elime baya vurdum az önce kapanmadı. Umarım kapanmaz. Teşekkürler yardımlar için.

Önemli değil. Bende öyle düşünmüştüm zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…