Note 3 sarsıntıda kapanma sorunu

Denedim, 2 3 tane orjinal batarya ile. Hepsinde aynı sorun. Orjinal olup olmadığına ise, batarya altındaki Nfc çipinden biliyorum.
Telefonun içini açıp her parçanın yerinde ve düzgün takılmış olduğuna emin olun derim.

Telefonun içini açıp her parçanın yerinde ve düzgün takılmış olduğuna emin olun derim.
Açmayı düşünüyordum, yazdığın iyi oldu. Tüm civataları söküp açtım. Bataryanın 1 parmak altında + - diye yaylı iki adet tel buldum. O telleri iğne yardımıyla biraz yukarı kaldırdım. Galiba sorun çözüldü. Elime baya vurdum az önce kapanmadı. Umarım kapanmaz. Teşekkürler yardımlar için.

Açmayı düşünüyordum, yazdığın iyi oldu. Tüm civataları söküp açtım. Bataryanın 1 parmak altında + - diye yaylı iki adet tel buldum. O telleri iğne yardımıyla biraz yukarı kaldırdım. Galiba sorun çözüldü. Elime baya vurdum az önce kapanmadı. Umarım kapanmaz. Teşekkürler yardımlar için.
Önemli değil. Bende öyle düşünmüştüm zaten.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı