Note 3 yerine Meizu mx4 alınır mı?

safacang

Kilopat
Daha fazla  
Basliktada bahsettigim gibi note 3 u satip mx4 alinir mi ? Birde note 3 5.0 guncelleme ne zaman gelecek ? N900 kullaniyorum. Performans artisi olursa 5.0 dan sonra satmayim ne diyosunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
bence satma boşuna zaten ilk 1-2 sene tavsiye etmem meizu'yu. Nedeni ise daha ülkemizde kaç yıldır var olan şirketler bile müşteri hizmetlerini iyi sunamıyor . Yarın bir gün sıkıntı yaşadığın zaman başın ağrıya bilir. Bide note 3'ü ne kadara satıcağını sorabilirmiyim ? eğer iyi bir paraya gitmezse kesinlikle satma .

Sakın öyle bir hata yapma. O telefon sadece skor üzerine satılan bir telefon. Malzeme kalitesi berbat. Kesinlikle Note 3 kalsın. 2-3 tane ergenin gidip ooooo antutu skora bakın en üstte süper telefon herkes almalı demesine bakmayın. Ego tatmin etmekten başka hiç bir şey değil.

Tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Note 3 kibristan almistim eylulde. 1350 tl ye . Turkiye actirdigim toplamda 1450 tl vermistim. Turkiye de ise 1200 1300 tl dusunuyodum daha 3 4 aylik cunku . Peki rom var mi iyi performans veren ? Birde rom attiktan sonra orjinaline nasil donebilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…