Zenfone'un arayüzü çok iyi özellikle Lollipop'a en iyi uyum sağlamış cihazlar bence. Sizce takas etmeli miyim? Şarj durumu ses durumu falan note 3'e göre nasıldır?
Benim telefonum 7 aylık ve çiziksiz. Adam 1 hafta kullanıp 2 ay kutuısunda beklettiğini ve nokta hatasız olduğunu söylüyor. Yanında 100 Tl ödeme istiyor peki sizce değer mi? Eski zenfone 5'imi bulunca Samsung'un arayüzünün ne kadar yavaş olduğunu farkettim o yüzden böyle bir düşünceye kapıldım.
Zenfone 5 ile NOTE 3 kıyaslanamaz, NOTE 3 çok daha üstün. Samsung'un yeni telefonlarında kullandığı arayüz eski hantal arayüz değil, çok daha performanslı bir arayüz geldi. NOTE 3'de kullanılan eski arayüz, Lollipop ile birlikte NOTE 3 yeni arayüze kavuştu ancak Lollipop güncellemesi NOTE 3'e pek yaramadı, ısınma ve performans kaybı oldu. Zenfone 2 iyi tercih olur. Telefonun temiz olmasına dikkat et, şahsen ikinci el telefon önermiyorum.
Birebir bataryasını, kamerasını, ses kalitesini karşılaştırabilecek biri varsa çok sevinirim. Araştırdıklarıma göre Note 3 le karşılaştırması bile yok telefonun. Hep note 4 ve s6 falan. Hatta multitasking konusunda ikisini de geride bırakmış. Ama emin olmak için birebir karşılaştırma yapmak iyi olurdu Note 3'le.
Note 3 çok daha üstün demişsiniz hangi özellikleri üstün acaba?
Hiç düşünme bile hemen takas et Zenfone 2 donanım açısından daha iyi bir telefon tabi birde güncel bir telefon.Ben kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok bir kere dahi donma ve takılma olmadı.Ama kamerası seni pişman edebilir Note 3 den sonra memnun kalmaya bilirsin.