Note 3 Zenfone 2 ile takas?

Berkay Aydın

Hectopat
Daha fazla  
Zenfone'un arayüzü çok iyi özellikle Lollipop'a en iyi uyum sağlamış cihazlar bence. Sizce takas etmeli miyim? Şarj durumu ses durumu falan note 3'e göre nasıldır?

Benim telefonum 7 aylık ve çiziksiz. Adam 1 hafta kullanıp 2 ay kutuısunda beklettiğini ve nokta hatasız olduğunu söylüyor. Yanında 100 Tl ödeme istiyor peki sizce değer mi? Eski zenfone 5'imi bulunca Samsung'un arayüzünün ne kadar yavaş olduğunu farkettim o yüzden böyle bir düşünceye kapıldım.

Zenfone 5 ile NOTE 3 kıyaslanamaz, NOTE 3 çok daha üstün. Samsung'un yeni telefonlarında kullandığı arayüz eski hantal arayüz değil, çok daha performanslı bir arayüz geldi. NOTE 3'de kullanılan eski arayüz, Lollipop ile birlikte NOTE 3 yeni arayüze kavuştu ancak Lollipop güncellemesi NOTE 3'e pek yaramadı, ısınma ve performans kaybı oldu. Zenfone 2 iyi tercih olur. Telefonun temiz olmasına dikkat et, şahsen ikinci el telefon önermiyorum.

Birebir bataryasını, kamerasını, ses kalitesini karşılaştırabilecek biri varsa çok sevinirim. Araştırdıklarıma göre Note 3 le karşılaştırması bile yok telefonun. Hep note 4 ve s6 falan. Hatta multitasking konusunda ikisini de geride bırakmış. Ama emin olmak için birebir karşılaştırma yapmak iyi olurdu Note 3'le.

Note 3 çok daha üstün demişsiniz hangi özellikleri üstün acaba?

Hiç düşünme bile hemen takas et Zenfone 2 donanım açısından daha iyi bir telefon tabi birde güncel bir telefon.Ben kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok bir kere dahi donma ve takılma olmadı.Ama kamerası seni pişman edebilir Note 3 den sonra memnun kalmaya bilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı