Note 3'ü Kitkat'a Döndürme

Mustafa YASAN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,konu başlığında belirttiğim gibi note 3 lollipop güncellemesi bildiğiniz üzere rusyaya gelmişti bende indirip kurdum fakat pek istediğim gibi değildi şimdi ise eski kitkata dönmek istiyorum ayrıca şunuda belirteyim telefonun modeli sm-900 bana gerekli olan ise sm-9000q kitkat sürümü nasıl geri dönüş yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Şikayetim şu öncelikle RAM'i son damlasına kadar kullanıyor ve telefon kendinden geçiyor kendini resetliyor kasıyor ve en kötüsü ise şarjı %50 iken 1 2 saat ekran kilitli kalınca şarjı 10-20'e düşüyor görsellik olarak süper ama kasma sıkıntısı var. 4.4 ROM'unu nereden bulabilirim

Verdiğiniz linkteki resimdeki ilk seçenektekini indirmiştim yükledikten sonra telefon samsung yazısında kaldı ve açılmadı sebebi nedir ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13,7 KB · Görüntüleme: 623
Sammobile sitesinden FıRMWARE sekmesinden search butonundan telefonunuzun model nosunu yazıp Türkiye için olan Kitkat versiyonunu indirip Odin ile geri yüklemelisiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı