Note 4 Alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özellikleri donanımları bakımından alınabilir.

Hocam 7.1 mm'lik alüminyumu iki elle abanıp bükmek her babayiğidin harcı açıkçası. Bundan doğal bir şey yok. Ayrıca HTC'nin M8'i de iPhone 6 ile aynı güce maruz kaldığında bükülüyor. Burayı Note alınır mı konusundan iPhone bükülme sorununa çevirmeden önce "Note 4 alınır zira harika bir cihaz." cevabını da vereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Note 4 güzel olacaktır. Alternatif olarak Z3'ü bekleyebilirsin veya yeni Nexus'u bekleyebilirsiniz. Şimdiden hayirli olsun.

Note 4 güzel olacaktır. Alternatif olarak Z3'ü bekleyebilirsin veya yeni Nexus'u bekleyebilirsiniz. Şimdiden hayirli olsun.
Şöyle ki fazla vaktim yok. Zira şuan kullandığım telefon kardeşimin ve ona da lazım. Şuan onun SIM kartı dışarı da duruyor ve bu benim hoşuma gitmiyor açıkçası.

Bükülme sorunu sadece bir örnekti. Yoksa iPhone tercih etmeyeceğimden dolayı çokta kafama takmıyorum.

Gelen cevaplara göre Note 4'de kesinleştim gibi bir durumdayım şuan da. Konuyu da büyük ihtimalle ön siparişin bitmesine 1 hafta kala kapatırım. O zamana dek yeni fikirleri bekleyelim.

O zaman Note 4 en iyi seçim.

İzmir'de inceledim gayet güzel telefon. Eline oturuyor tabi benim elim biraz büyük bana tam oturdu. Telefon 4.4.4 KitKat ile geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Hayır ya alakası yok. İzmir'de reklam yapmak gibi olmasın ama AGORA'da Avea'da elime aldım. 30 dakika kadar inceledim. O anlamda diyordum.

Note 4 media markt da 2299 tl. Ben z3 ile note 4 arasında gidip geliyorum. Note 4 batarya testlerini görünce kararımı vereceğim. Ama benim tavsiyem note 4 tür sana.

Güncelleme desteği kesilecektir. 1 sene sonra güncelleme gelmiyor diye düşünmek istemiyorsan Samsung'a hiç bulaşma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…