B
Barış Şentürk
Ziyaretçi
Özellikleri donanımları bakımından alınabilir.
Hocam 7.1 mm'lik alüminyumu iki elle abanıp bükmek her babayiğidin harcı açıkçası. Bundan doğal bir şey yok. Ayrıca HTC'nin M8'i de iPhone 6 ile aynı güce maruz kaldığında bükülüyor. Burayı Note alınır mı konusundan iPhone bükülme sorununa çevirmeden önce "Note 4 alınır zira harika bir cihaz." cevabını da vereyim.Performans olarak 2 sene önce çıkmış olan Note 2 bile yeni AnTuTu'dan 26.000 küsür alıyorsa yorum yok demektir.Bu arada fikir için teşekkürler.
Her yerde aynı para 2.300 TL. Ama en erken ön siparişi Vatan veriyor. Bir kaç firma daha ön siparişe düşürsün telefonu en hızlı gönderenden vereceğiz inşallah siparişini telefonun bu gidişle.
iPhone 6 Plus ne kadar mantıklıdır bence tartışılır. Hele ki şu alüminyum çerçevenin eğilme olayından sonra. Gerçi her telefonda esneme söz konusu ama önemli olan esnemeye verilen pay.
Fikir için teşekkürler.
Fikir için teşekkürler. Tasarım bir zevktir ve tartışılamaz.![]()
Şöyle ki fazla vaktim yok. Zira şuan kullandığım telefon kardeşimin ve ona da lazım. Şuan onun SIM kartı dışarı da duruyor ve bu benim hoşuma gitmiyor açıkçası.Note 4 güzel olacaktır. Alternatif olarak Z3'ü bekleyebilirsin veya yeni Nexus'u bekleyebilirsiniz. Şimdiden hayirli olsun.![]()
Bükülme sorunu sadece bir örnekti. Yoksa iPhone tercih etmeyeceğimden dolayı çokta kafama takmıyorum.Hocam 7.1 mm'lik alüminyumu iki elle abanıp bükmek her babayiğidin harcı açıkçası. Bundan doğal bir şey yok. Ayrıca HTC'nin M8'i de iPhone 6 ile aynı güce maruz kaldığında bükülüyor. Burayı Note alınır mı konusundan iPhone bükülme sorununa çevirmeden önce "Note 4 alınır zira harika bir cihaz." cevabını da vereyim.
İzmir'de Note 4 erken mi çıktı yoksa?İzmir'de inceledim gayet güzel telefon. Eline oturuyor tabi benim elim biraz büyük bana tam oturdu. Telefon 4.4.4 KitKat ile geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.