Samsung Galaxy Note 4, performans olarak gayet iyi ve güzel bir telefon. Note 2, Note 3 ile gelen S Pen yeni modeli ile Note 4'de geliyor. Tavsiye ederim.
Note 2'ye bile 4.1.1 - 4.1.2 - 4.2.2 - 4.3 ve 4.4.2 sürümleri sırasıyla test edilerek yayınlandı. 4.2.2 her ülke de yayınlanmadı fakat 4.3 ve 4.4.2 her ülke de var şuan.
Note 4 media markt da 2299 tl. Ben z3 ile note 4 arasında gidip geliyorum. Note 4 batarya testlerini görünce kararımı vereceğim. Ama benim tavsiyem note 4 tür sana.
Samsung Galaxy Note 4, performans olarak gayet iyi ve güzel bir telefon. Note 2, Note 3 ile gelen S Pen yeni modeli ile Note 4'de geliyor. Tavsiye ederim.
Her nedendir bilmiyorum ama Samsung adını duymaktan sıkıldım. Hele ki o gözüme iğrenç gelen tasarımları bir türlü yol kat edememişken, iki kapasitif buton arasına, normal buton koymaktan vazgeçememişken bu düşüncem hiç değişmeyecek
Ama eğer Samsung marka bir telefon alacak olsaydım Note serisinden başka bir seriye bakmazdım.
Çağ atlama falan yok da güzel telefon. Bence alınır. S Pen özellikleri baya geliştirilmiş. Yine de Snapdragon 810'lu ve 4GB Ramli cihazları beklemek daha mantıklı bence.
Note 4, Note 3 gibi sınıfının en iyisi yine. Ancak S5 veya Note3'den geçecek iseniz biraz zararlı bir geçiş olur zira Note3 ile Note4 arasında ki farklar yeni TouchWiz arayüzü ve 1-2 donanımsal iyileştirme ve işlemci güçlendirmesi.
Note 4, Note 3 gibi sınıfının en iyisi yine. Ancak S5 veya Note3'den geçecek iseniz biraz zararlı bir geçiş olur zira Note3 ile Note4 arasıdaki farklar yeni TouchWiz arayüzü ve 1-2 donanımsal iyileştirme ve işlemci güçlendirmesi.
Sony Z3 9.29 saatlik bir batarya ömrü sunarken Note 4 8.43 saatlik bir batarya ömrü sunuyormuş.
Exynos 5533 2k ekranla girdiği testlerde Mali T bilmem kaçla Snapdragon805 ve adreno420 ikilisine fark atmış. Kaldı ki teste giren diğer telefonlar 2K bile değiller ama düşük puan alıyorlar. Yine de testler ne kadar gerçekçidir bilinmez. Ben Sony servisi olmayan bir BÜYÜKŞEHİRde yaşadığım için plastik de olsa Note 4'e yöneleceğim. Sana da tavsiyem Note 4'tür. Bu gün avea'ya girdim Note 4'ü kurcaladım. Hoşuma gitti. Kamerasıyla 4K çekim bile yaptım. Bence hoş. Ama sen bilirsin. Ulan unuttum ya ben rehbere girerken takılıyor mu diye bakmayı. Neyse arkadaşım, ben alınır diyorum. Kriterim batarya ömrü idi.