Batın Türk
Kilopat
- Makaleler
- 47
Samsung Galaxy Note 4, performans olarak gayet iyi ve güzel bir telefon. Note 2, Note 3 ile gelen S Pen yeni modeli ile Note 4'de geliyor. Tavsiye ederim.
Note 2'ye bile 4.1.1 - 4.1.2 - 4.2.2 - 4.3 ve 4.4.2 sürümleri sırasıyla test edilerek yayınlandı. 4.2.2 her ülke de yayınlanmadı fakat 4.3 ve 4.4.2 her ülke de var şuan.Güncelleme desteği kesilecektir. 1 sene sonra güncelleme gelmiyor diye düşünmek istemiyorsan Samsung'a hiç bulaşma.
Fikir için teşekkürler.Note 4 media markt da 2299 tl. Ben z3 ile note 4 arasında gidip geliyorum. Note 4 batarya testlerini görünce kararımı vereceğim. Ama benim tavsiyem note 4 tür sana.
Fikriniz için teşekkürler.Samsung Galaxy Note 4, performans olarak gayet iyi ve güzel bir telefon. Note 2, Note 3 ile gelen S Pen yeni modeli ile Note 4'de geliyor. Tavsiye ederim.
Özelden de belirttiğim gibi Apple'dan nefret ediyorum.Android'i kullanabileceksen sorun yok. Ancak iOS'i de tat derim. iPhone 6 diyorum.
Note 4, Note 3 gibi sınıfının en iyisi yine. Ancak S5 veya Note3'den geçecek iseniz biraz zararlı bir geçiş olur zira Note3 ile Note4 arasıdaki farklar yeni TouchWiz arayüzü ve 1-2 donanımsal iyileştirme ve işlemci güçlendirmesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.