Note 4 Ekranın Üstündeki Rakamlar

Alperen YAVUZ

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar note 4 telefonum var ve şimdi yaşadığım sorun 3 gün önce dikkatimi çekti. Telefonumun üst ekranına çok dikkatli bakılınca içinde orta büyüklükte rakamlar olduğunu görüyorum. Arka plan değiştikçe kendini belli ediyor. Özellikle yeşil arka planda göze direkt çarpmasa da dikkatli bakıldığı zaman ciddi ciddi moralimi bozuyor.
Şimdi ben garantiye gönderip uğraşmak istemiyorum. Ürünü aldığım mağazaya gidip değişimini istediğimi söylesem değişim yaparlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şuanda evimde değilim yaklaşık 2 hafta sonra evime gideceğim . Haliyle ozaman fotoğraf atabilirim.
Ekranın bildirim panelinin olduğu sınıra kadar bu rakamlar . Sanki şeffaf rakamlar. Arka plan yeşil olunca biraz daha iyi görülüyor. Fotoğraf çeksem dahi resimde rakamların çıkmayacağını tahmin ediyorum çünkü dikkatli bir şekilde bakılınca belli oluyor. Benim derdim telefonu satın aldığım mağazaya gidip birebir değişimini yada bir üst modelini aradaki fiyat farkını ödemek şartıyla almak. Birebir değişim için illa garantiye mi göndermem gerekiyor ?

Değişim için götürürseniz servise göndereceklerdir. Eğer değişim talebinizi kabul ederlerse değişim cihazını beklemeniz gerekiyor.

Değişim verilirse sıfır ürünle mi değişim yapılıyor ? Bir diğer sorum da değişim vermezlerse garantisi var telefonun daha garanti telefonun sorununu ücretsiz mi yapacak ? ( mesela ekran değişimini)

Bahsettiğiniz sorun bunun gibimi ?
ghost.jpg

Bahsettiğiniz sorun bunun gibimi ?
Eki Görüntüle 163337
Aynısı değil ama benzeri dostum . Sadece rakamlar var. Yada ben sadece rakamları seçebildim. O rakamların daha büyük ve daha şeffaf olduğunu düşün . Rakamlar var ama hangi rakamlar var onu göremiyorum . O derece şeffaf.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı