Note 4 Ekranın Üstündeki Rakamlar

Aynısı değil ama benzeri dostum . Sadece rakamlar var. Yada ben sadece rakamları seçebildim. O rakamların daha büyük ve daha şeffaf olduğunu düşün . Rakamlar var ama hangi rakamlar var onu göremiyorum . O derece şeffaf.

Büyük ihtimalle telefonunuzda burn-in sorunu var garantiye geçiyor ekran görüntüsü aldığınızda resimde belli oluyor ise atabilirmisin ?

2016-05-29 00.22.52.png

Belli oluyor mu bilmiyorum ama kırmızı alanı dolduruyor bu rakamlar yada rakama benzeyen şeyler. Özellikle bu arka planda biraz daha belli oluyor birde mavi renkte.

Değişim verilirse sıfır ürünle mi değişim yapılıyor ? Bir diğer sorum da değişim vermezlerse garantisi var telefonun daha garanti telefonun sorununu ücretsiz mi yapacak ? ( mesela ekran değişimini)
Değişim kararı çıkarsa eğer kutulu yeni cihaz ile değişim yapıyorlar. Eğer tamir kararı çıkarsa ücretsiz olarak tamiri yapılıyor.

Değişim kararı çıkarsa eğer kutulu yeni cihaz ile değişim yapıyorlar. Eğer tamir kararı çıkarsa ücretsiz olarak tamiri yapılıyor.

Çok teşekkür ediyorum hocam. Ücret ödememek avantaj fakat değişim verilirse fırsat olmuş olur. Bu daha cabası ya daha başka sorunlarda var da bakalım inşallah değişim kararı çıkar.

Yardımcı olan arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ediyorum . Bundan sonraki gelişmeleri bu bölümde paylaşacağım, bakalım neler olacak devamında. Değişim mi verilecek yoksa tamir edilip sorunu düzeltebilecekler mi buradan sizlerle paylaşacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı