Note 4 ROOT Sonrası Tavsiyeler

Benim gibi Greenify'ı merak edenler için buraya deneyimimi yazayım.

Bir farkını görmedim. Kurdum, yetkiyi verdim. Ayarları yaptım. Normalde de yaptığım gibi gece bıraktım. Resmen tamı tamına aynı şarj harcaması oldu. Hiçbir değişiklik olmadı. Ben de işlevine dair zaten çok güven verici yorumlar okumadığım için topluluğun tamamından kaldırdım.

Cyanogen Mod dedin kalbimi çaldın. Aslında bu kadar uzun süre ROM atmamamın sebebi CM'yi bulamamamdı biraz da, garipsedim çünkü:D Değerlendirmene güveniyorum, eğer değer diyorsan bir bakacağım kesinlikle boş zamanımda:like: sonuçta elimizin altında on numara alet var onu kullanalım.

Note 4 modelin önemli eğer ROM kuracaksan. Ülkemizde 2 farklı işlemcili Note 4 bulunmakta. Exynos işlemcilerde Android 6 üzeri ROM problemi olmakta. Snapdragon işlemcin var ise Ressuraction Remix uyumlu ROM bulunmakta. Şu ana kadar gördüğüm en iyi custom ROM'dur Ressuraction Remix. Diyorsan ki ROM kurmam, stock üzeri root kalır. Xposed üzerinden 6.0 üzeri tool uygulamaları ile ayarlar yapabilirsin ama stabil olmayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Exynos kullanıyorum, 910CQ. ROM kurmaya direkt karşı değilim ama şu an ne vaktim var bir şeyler ters giderse ne de ROOT'la istediğim şeyleri değiştirdikten sonra o kadar çok artısını görebildim araştırınca uyumlu olduğunu düşündüğüm ROM'ları.

Hangi modülleri tavsiye edersin Xposed için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı