Sinan Cemgil Ballı
Hectopat
Daha fazla  

Merhaba. Forumda ilk defa konu açıyorum o yüzden farketmeden bir hata yaparsam mazur görünüz. 4 hafta önce Turkcell bayinden 24 ay kontratla Samsung Galaxy Note 4 aldım. Biraz kullandıktan sonra video çekip izlerken sesin bariz şekilde cızırtılı geldiğini fark ettim ve bayi aracılığıyla cihaz teknik servise gitti. Aradan geçen bir hafta sonra "testler yapıldı ve arıza görülmedi" denilerek cihaz bana geri gönderildi. Evde piyano çalıp video kaydettim sonra bilgisayara attım ve baktım ki sorun sadece telefonun hoparlöründe değil video kaydında problem var. Ardından iki gün sonra teknik servise cihazın içinde bilinçli olarak birkaç video bırakarak değişim isteğiyle gönderdim ama sonra bir baktım ki yine "tüm testler yapıldı arıza görülmedi" yazmışlar. Kendileri birkaç video çektiklerini ve benim dediğim gibi bir sorunun olmadığını söylemişler bayideki hanımefendi'ye. Sonra samsung ile konuştum durumu anlattım. "Şuan cihazınızın teknik servisteki kaydı kapandığı için işlem yapamayız, teknik servise tekrar gönderin biz ilgileniriz" dediler. Bende teknik servisi aradım. Samsung saha sorumlusununda gelip cihazı incelediğini ve sorun olmadığını onayladığını söylediler. Cihaz teknik servise bayi bana geçici olarak Note 3 verdi ve aynı mesafeden piyano çalıp kaydedip samsung saha sorumlusuna bayi aracılığıyla göndermeme rağmen onlar "her cihazın desibel seviyesi vardır eğer aşılırsa cızırtı yapması normaldir" dediler. Ben hem ipad Hemde note 3 ile kayıt yapmama rağmen böyle bir sorunla karşılaşmadım. Teknik servis yine bir sorun çıkması halinde hakem heyetine gitmemi söyledi. Bana yardımcı olur musunuz ?