Redmi Note 7 Ghost screen sorunu: THH haklı buldu

Aldığınız yerle görüşmeden nasıl THH'ye başvurdunuz da haklı çıktınız anlamadım. Ben başvurduğumda ürünün 3 kez aynı sebepten gidip gelmesi gerekiyor dediler bana. Sonra öyle oldu tabi. Ancak öyle başvurabildim.
6052. Kanuna göre ayıplı ürün iade hakkım oldugunu ve bilirkişi incelemesi istediğimi belirttim. Sizin söylediğiniz olay 2014 de değişti o 3 kere gitsin servise olayı 4077. Kanundu 6052 oldu 2014 de

6052. Kanuna göre ayıplı ürün iade hakkım oldugunu ve bilirkişi incelemesi istediğimi belirttim. Sizin söylediğiniz olay 2014 de değişti o 3 kere gitsin servise olayı 4077. Kanundu 6052 oldu 2014 de
Şu an garanti süresi içinde 2. kez arıza da iade, değişim vb. hakkımız oluyor di mi hocam?

arayıp sordum satıcı tebligat henüz bize gelmedi dedi tebligat gelince telefonu isteriz firmaya göndeririz ücreti firma gönderir dedi süreç böylemi işliyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı