Note 4 (SM-N910C) İncelemesi

Hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnceleme için teşekkürler. İyi bir inceleme olmuş. Emeğine sağlık. Note serisi candır.

Güzel bir inceleme yapmışsın.
S5'le birlikte "S" serisinin tasarımından iyice soğumuştum. Note 4'ü gerçekten çok beğendim. Özellikle tasarım olarak. Türkiye'ye gelen Exynos modeli olmasaydı belki almayı düşünebilirdim.

@Silinen üye Xposed modülleriyle çok uğraşıyorum. O yüzden Exynos modeli daha performanslı olsa da benim için olumsuz bir durum. Aslında telefon değiştirmeye şu an ihtiyacım yok. Sadece Note 4'ü çok beğendiğimden değiştirmeyi düşünebilirdim işlemci Snapdragon serisinden olsaydı.

Tüm yazıları okudum, ellerinize sağlık... Note 2 bile şu zamanda kullanılıyorsa en az 3 sene sizi götürür. Önemli olan telefonu boş boş şeylerle doldurup şişirmemekte. İncelemeden anladığım kadarıyla kullanmayı benden kat ve kat daha iyi kullanıyorsunuz. Şu sıralar telefon almayı planlıyorum çok uzun süre araştırdım ve karar verdim Note 4 almaya. Size sormak istediğim aradan geçen süre zarfında herhangi bir eksiklik hisstenizim mi ? Hata vs. var mı ? Kullandığınız model Exynos 5433 işlemcili model sanırım. Lolipop güncellemesi ile ne kadar iyileşti ve ilk izleniminizde ki hatalar düzeltilmiş mi ? Güncelleme ile gelen bir eksiklik, hata var mı ? Güncelleme telefonu yordu mu yoksa 64x desteği ile daha mı çok hızlandı ? Çok teşekkür ederim şimdiden. Güle güle daha nice telefonlar kullanmanız dileği ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…