Note 4 SM-N910C vs Konsol?

• Konuyu başlatan Ardi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.301

Ardi

Kilopat
Yer
KOSOVA-PRIZREN
Daha fazla  
Oncelikle herkese merhaba, bu hafta note 4 almayi dusunuyorum ve Avrupa'da yasiyorum o yuzden SM-N910C modelini almayi dusundum ama bazi yerlerde okudum ki lolipop 5.0 geldiginde cihazda cok fazla sorun cikmaya baslamis, mesela : Arayuzde takilma, hic isinmayan cihaz isinmayan baslamis, aramalarda ses gelemiyor ve bi cok sorun daha. O yuzden note 4 mi alayim yoksa daha ucuz bir telefon ve bir konsol mu alayim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna düşkünsen konsol. Çünkü Note 4 aldıktan sonra oyun felan sarmamaya başlıycak şahsi görüşümdür. Bende İphone 5S aldım ama ilk 2-3 hafta oyun oynadım sonra sarmadı her oyunu açıyordu. Günlük kullanımlar için sadece kullandım. Oyun düşkünü değilsen telefon al gerisine sistem topla derim. :)

Siz soruyu iyi anlamamisiniz galiba ben diyorumki note 4 alacagina s5 alayim ve para katip bir ps3 te alayim ama note 4 almak daha mantikli sanki .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı