Çözüldü Note 4 vs. iPhone Plus ve iPhone 6 vs. S5 vs. Z3

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
TouchWiz 4.4.4 çok güzel özelliklere sahip ve şahsen ben beğeniyorum. Ayrıca yeni Note 4 ile geliştirilmiş S Pen, ekran ve Gear özellikleri hoş. Bu sebeple Note 4'ü tavsiye ederim. Ayrıca kendim de yakın bir zamanda almayı planlıyorum bu cihazı. Ne var ki daha telefonu canlı olarak deneyimleyemedim.

Eğer iPhone 6 / Plus modellerini seçeceksen biraz bekle. Zira Apple yeni bir malzeme ile üretime geçmeye hazırlanıyor. Bu madde ile bükülmeyi baya azaltacağını iddia ediyor. Tavsiyem beklemen yönünde.

iPhone 6 vs. S5 vs. Z3 konusunda diyebileceklerim
  1. Eğer iOS istiyorsan iPhone 6,
  2. Eğer suya çok fazla girip çıkarım dersen Galaxy S5,
  3. Eğer kamera benim için hayattır dersen XPeria Z3.

Sadece şunu söylemek istiyorum. Android eskisi gibi popüler değil artık.
İos dan şaşmayın.
Dostum Android asıl eskiden popüler değildi. Şimdi Apple ile başa baş gidiyor. Hatta birbirini geçtiği yönleri bile var 2 sisteminde. Ama soruyu yanıtlayacak olursam iPhone diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki de Note 4. Dün cihazı kullanma fırsatı buldum, Note 3'ten çok çok çok farklı. Metal kasa ve daha iyi deri görünüm çok daha iyi olmuş.

Ya Z3 ile Note4 Arasında kaldım G3 var bide. Özellik olarak Z3 ile G3 hemen hemen aynı. G3 un ekran 2K ama o da var, aynı Note 4 gibi. Note 4 de 2K. Fiyat bakımından Z3 ile Note 4 aynı G3 ise 500 TL daha az.

Ya bu Antutu Benchmark da 1. telefon Samsung Alpha. Ne alaka?

Dip not: Note 4 ile Z3 arasında kaldım.

720p'den kaynaklanıyor.

Eski bir iPhone 4S kullanıcısıyım. Halen kullanıyorum kasma var şuan, 4 yıl oldu. iPhone 6'yı 3-4 yıl kullandıktan sonra kasma olmaz de mi?
Şuan da iPhone 6 almaya gönlüm daha yatkın. Sürekli fikir değiştiriyorum.

iOS mu, Android mi?
Karar ver, cevaplayalim
Ya hani iPhone iOS evet daha iyi performans veriyor bu. Peki ya bu 3 telefon performans bakımından hangisi üstün? iPhone hoşuma gidiyor. Bu arada Note 4 de iyi ama olsun.

Ya şimdi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…