Note 4 vs LG G3

Lg G3 ile Note 4'ü kıyaslamak çok saçma. İkisini de kullandım. G3 ile Note 3'ü ya da S5'i kıyaslamak daha doğru olur. Arkadaş G3 kullandığı için dünyanın en iyi telefonu ona göre G3 olacaktır. Tarafsız olmalıyız. Kargaya yavrusu şahin gözükür diye bir atasözü var. G3'ün pil performansı kötü arkadaşım ne dersen de. O hesap. Ayrıca G3'lerde mikrofon kısmı kronik bir şekilde çatlıyor. Bakınız sıfır G3. Teşhir ürünü.

Ekran Alıntısı.JPG

Lg G3 ile Note 4'ü kıyaslamak çok saçma. İkisini de kullandım. G3 ile Note 3'ü ya da S5'i kıyaslamak daha doğru olur. Arkadaş G3 kullandığı için dünyanın en iyi telefonu ona göre G3 olacaktır. Tarafsız olmalıyız. Kargaya yavrusu şahin gözükür diye bir atasözü var. G3'ün pil performansı kötü arkadaşım ne dersen de. O hesap. Ayrıca G3'lerde mikrofon kısmı kronik bir şekilde çatlıyor. Bakınız sıfır G3. Teşhir ürünü.

Eki Görüntüle 34705

Ayrıca neden teşhir ürünü olduğunu anladınız mı :D Nedeni o çatlak adam sapa sağlam telefonu teşhir ürünü yapmaz eğer mağazada çalışsaydınız bunu bilirdiniz ;) Ayrıca 0 kutudan çıkan telefonlarda bu sorun görmedim olursa cihaz değişimi bizzat yapılır.

Size göre güzel bir telefondur bana göre kötüdür. Güle güle kullanın.

Sorun şu ki @Mithril_Ithilien bey sürekli kulaktan duyma bilgelerle cihazı kötülüyor ben burada ki makalem de: LG G3 Deneyimlerim.

Zaten G3 oyun performansı diğer ki rakiplerine göre geride olduğunu yazdım okusaydı görürdü. Her seferinde yeni bir kulaktan duyma bilgiyle geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
LG G2 ile devler arasına katıldı. G3'ü kullanmadım ama çevremde 1 kişide var memnun. Cihazda durup dururken çatlamaz her halde. LG G4'den beklentilerim yüksek.

Her ay çatlayıp çatlayıp cihaz değiştirmek mantıklı gelmiyor.

Bu konuda yanlış bir bilgi biliyorsunuz cihaz aldıklarında çatlak oluyormuş bunu da bilin. Yani sonradan çatlama söz konusu değil eğer çatlarsa kesin yazarım buraya merak etmeyin biz dürüst insanız.

Kardeşim her yalanına cevap veriyorum sürekli konudan konuya geçiyorsun güldürüyorsun beni haftaiçi 4K video ile gelicem seni susturucam bu forumda..
Konudan konuya sende atlıyorsun ki burdasın. 17 saat şarjının gittiğini gösteren ekran görüntüsünü paylaşsana. Ekranın kaç saat açık kalmış onu da paylaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı