Note 4 vs LG G3

Kimsenin yorumunu düşünerek yazmıyorum kendi düşüncem şudur bence Note 4 Her yönden iyi.
Note 4 metal bir çerçeve kullanılmış ama G3 ise Plastik ile üretilmiş. G3 burdan 1-0 geriye düşer.
Note 4 3 GB ram kullanıyor G3 ise 16 Gb 2 Gb, 32 Gb ise 3 Gb ram kullanmakta. Buradaki olayın çok saçma olduğunu düşünüyorum ben G3 Neden iki farklı model yaptığını.
Note 4 16 MP Kamerası var ve 4K video Kaydediyor ve oynatabiliyor G3 ise 13 MP Kamera 4K video Çekebiliyor oynatabiliyor. Note 4 16 MP kamera ile fark atar durum 2-0.
Note 4'de ultra pil güç tasarruf modu var bu mod uzun bir süre pil süresine sahiptir, G3 te bu özellik yok. Note 4 Durumu 3-0 yapıyor.

Benim aklıma gelenler bunlar ama ben G3'e kötü bir telefondur demiyorum fiyatına göre özellikleri sizi tatmin edermi etmezmi bilmem ama sonradan kasabilir.

Ö
Kimsenin yorumunu düşünerek yazmıyorum kendi düşüncem şudur bence Note 4 Her yönden iyi.
Note 4 metal bir çerçeve kullanılmış ama G3 ise Plastik ile üretilmiş. G3 burdan 1-0 geriye düşer.
Note 4 3 GB ram kullanıyor G3 ise 16 Gb 2 Gb, 32 Gb ise 3 Gb ram kullanmakta. Buradaki olayın çok saçma olduğunu düşünüyorum ben G3 Neden iki farklı model yaptığını.
Note 4 16 MP Kamerası var ve 4K video Kaydediyor ve oynatabiliyor G3 ise 13 MP Kamera 4K video Çekebiliyor oynatabiliyor. Note 4 16 MP kamera ile fark atar durum 2-0.
Note 4'de ultra pil güç tasarruf modu var bu mod uzun bir süre pil süresine sahiptir, G3 te bu özellik yok. Note 4 Durumu 3-0 yapıyor.

Benim aklıma gelenler bunlar ama ben G3'e kötü bir telefondur demiyorum fiyatına göre özellikleri sizi tatmin edermi etmezmi bilmem ama sonradan kasabilir.
Öyle deme dostum G3 en iyi telefondur kimsenin ona kötü demeye hakkı yok .Kötü de olsa iyi demelisin. Gelmiş geçmiş en iyisi o dur. Plastik olabilir ama bulunmaz Hint plastiğinden yapılmıştır. Metalden daha sağlamdır ve hiç kasma yapmaz. :)

Aynen katılıyorum Azyer_Cokisyapar. L.G G3 yabana atılacak bir telefon değil ayrıca 1-0 2-0 hiç olmamış sanki. İki telefon arasında uçurum var gibi. 16 gb 32 gb çok mantıklı parasın olan var olmayan var. Parası olmayan daha düşüğünü alır 16 gblık olanı bi kere o yanlış. Kamera ikiside 4k yapıyorsa sorun yok. MP önemli değil. Ha 16 ha 13 çığır açacak olay çıkarack bir durum yok.

Ve devamında kendi görüşlerin var. Kenarı çerçeveliymiş falan. Sadece arasındaki fark ki fark olacak uçurum yok pil süresidir. Onun dışında iki telefonda aynı diyebiliriz. Herşeyi geçtim arkadaşlar lg g3 mayıs 2014.

Not 4 ekim kasım 2014 yani not 4ü lg g3 ile kıyaslamamız bile herşeyi ortaya döküyor. Kim bilir lg g4 neler getirecek ve bütün piyasayı sollayacak altüst edecek

Son düzenleyen: Moderatör:
@dominik88 'e tamamen katılıyorum. Aradaki küçük farkları sanki uçurum var gibi yazmışsın @Silinen üye . Şöyle söyleyeyim zaten telefonlarda kullandıgımız genel programlar bile resmin kalitesini tonlarca düşürürken ha 16 mp olmuş ha 13 mp ne fark eder. Ram konusuna gelince de benim eski bilgisayarımda 512 mb ram vardı telefonda 1 gb eksik olsa ne olur? :LOL:

Atalarımız ne güzel demiş oysa ki "boş kovadan fazla ses çıkar" diye. Şimdı öyle insanlar türedi ki. S4 ve S3'ün plastik çerçevesi bir de G3'ün çervesi var. Ne çabuk unuttunuz bu forumda S4'üm soyuluyor, S3'üm soyuluyor ne yaparım diye konuları hortlatıyordunuz. Fazla geriye gitmeye gerek yok 1 sene öncesinden bahsediyorum. LG G3 plastik kalitesi hiç bir plastik telefonda yok bir kere.

Atalarımız ne güzel demiş oysa ki "boş kovadan fazla ses çıkar" diye. Şimdı öyle insanlar türedi ki. S4 ve S3'ün plastik çerçevesi bir de G3'ün çervesi var. Ne çabuk unuttunuz bu forumda S4'üm soyuluyor, S3'üm soyuluyor ne yaparım diye konuları hortlatıyordunuz. Fazla geriye gitmeye gerek yok 1 sene öncesinden bahsediyorum. LG G3 plastik kalitesi hiç bir plastik telefonda yok bir kere.
Burda söz konusu olan Note 4. Samsung firması gelen tepkilere cevap vererek leğen lastiği kullanmayı bıraktı. Sırf bu yüzden ve touchwiz arayüzünden dolayı Samsung'tan soğudum. Ama Note serisi genel olarak her kullanıcının beğenisini kazanmıştır. Note 4 ile son noktayı koymuşlar. Gerek metal çerçevesi gerekse performans açısından dört dörtlük bir cihaz. Ayrıca hakaret içerikli mesaj yazman hoş değil. Bu arada g3 çok kötü bir telefon. :yerlerde::yerlerde: Böyle plastik kalitesi görmedim . :ROFL::ROFL:

6f3d5_LG-G3-cracked-casings.png
1408684197_1.jpg
599154961271.jpg
images.jpg
WP_20140822_18_54_36_Pro-1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı