Note 4, Z3 Compact, Z2 ve iPhone 6 Arasından Hangisini Seçmeliyim?

vendor

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba

Yeni yıla girmeden telefon almak istiyorum. Malum vergiler artacağından fiyatlar artacak. Aklımdaki modeller:

• Note 4
  • Z3 Compact
  • Z2
  • iPhone 6

Şuan iphone 3gs kullanmaktayım. Telefon ufak olduğundan taşıması kolay geliyor. Alacağım yeni telefondan beklentilerim:

• İyi bir kamera
  • Sorunsuz kasmayacak bir işletim sistemi
  • Uzun yıllar kullanacağım sağlamlıkta (en az 5-6 yıl gibi)

Çok fazla oyun oynayacağımı zannetmiyorum. E-kitap okumayı seviyorum.

Şimdi özellikle Note 4 kullanıcılarına sormak istiyorum:

• Telefonu cepte taşıması kolay mı?
  • Boyutlarına az çok hakimim. Cepte iken rahatça oturup kalkmak mümkün mü?
  • Ayrıca beklentilerime göre note 4 fazla bir telefon mu?

Google Play ve Apple Store'dan hangisi daha fazla ücretsiz ve kalite uygulama sunuyor?

Güvenlik olarak Android'de sıkıntı yaşar mıyım?(virüs vs.)
@Recep Baltaş @Ali Güngör Üstatlar sizin yorumlarınız çok önemlidir.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmayı bilirsen android işletim sisteminde güvenlik sorunu yaşamazsın. Cep boyutuna bağlı telefonu cepte rahat taşıyıp taşıyamayacağın. Bazı ceplere bir tablet bile sığatken bazılarına 4" telefon bile sığmıyor. Ben Note 4 tercih etmenizi öneririm. Ne kadar uzun ömürlü olur bilmem ama en performanslısı şuan için onların arasında Note 4.

Bende şu an telefon almayı düşünsem Note 4 ve Z2 arasında kalırım. :D
Z2 Note4'de göre fiyatı uygun ancak. Note 4 te kullanılan özellikler not yazma s pen ile çeşitli kullanımlardan yararlanma bana cazip geliyor. Kesinliklede verildiği paraya değer nitelikte özellikler.
Ancak biraz daha kamera perfonmansı, su geçirmezlik ve not almam sağlık uygulamalarınıda pek kullanmam dersen Z2 biraz daha mantıklı geliyor.
Ben bu şekilde yorumladım. ;)

Açıkçası şuan note 4 ile ilgili tek sıkıntım boyutudur. Alırsam kılıf kullanmayı pek düşünmüyorum.Çünkü telefon daha da büyüyecek bu da ayrı bir sıkıntı.Kararsızlık ne kötü şey.

Bence kılıf kullan. Kılıfsız olmuyor . Kılıf büyük bir koruma sağlıyor. İnan alışınca unutursun. 5-10 güne alışırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerinde olsam Z3 Compact alırdım, Sony'nin arayüzü gerçekten çok süper. Güncelleme veriyor zaten, bidaha asla Samsung almam diyorum ben. Tabii yinede karar senin, iPhone 6'da kötü değil, yani ya Z3 Compact yada iPhone 6 al. Ama hava atacağım falan dersen, gören "kanka o iPhone 6'mı aşkım?" desin istersen iPhone 6 tabii. :D :D :D

Ben iphone sevmiyorum ve önermem z2 yide aradan çıkaralım eğer küçük istiyorsan z3 compact büyük istiyosan note 4,iphone u önermem derken ben sevmiyorum burda yanlış anlaşılmasın.

Note 4 kullanıcılarından da yorum bekliyorum.z3 compact ın kamerası hakkında düşünceleriniz nedir peki? Sdn deki ukt videosunda pek beğenilmemiş.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı