Note 5 32GB vs J7 Prime 32GB

MuratBurak

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz gibi telefon almak istiyorum bütçem. 1600 TL civarında olduğundan aklıma ilk J7 Prime 32GB modeli geldi. Android O güncellemesi de alacağını duydum fakat 1850 TL fiyatla Note 5 gördüm. Eğer J7 yerine Note 5 daha mantıklı ise 1850 TL verebilirim cevaplarınızı bekliyorum.

Note 5 alın hertürlü J7 Prime'den daha iyi, performans açısından vs.
Özellik bakımından Note 5 daha güçlü fakat J7 prime'a göre eski bir telefon ve J7 prime bu kasım ayı içerisinde 8.0 Oreo alacak ve en önemlisi fiyat farkı Note 5 2200 tl iken J7 Prime ortalama 1400 tl J7 Prime tavsiyemdir

Note 5 donanım olarak güçlü olsada alınmaz bu saatten sonra. Samsung güvenlik güncellemelerini kestiğini duyurdu.Bu durum cihazı yeni çıkan bir virüse karşı savunmasız bırakacaktır. S6 ve Note 5 olanlar kullanmaya devam edebilir fakat yeni cihaz olarak bu modelleri almak mantıklı değil.

J7 Prime önermem. Ekranı TFT olduğu için renkleri daha kötü veriyor. 32 GB olması ve parmak izi sensörü var sadece ekstra olarak. Bunun yerine J7 2016 öneririm. 16 GB ve parmak izi sensörü yok ama ekranı Super Amoled ve 720P olduğundan dolayı hem şarjı uzun gidiyor, hem de güzel görüntü veriyor. Prime modelinde 3GB RAM var. 2016 modelinde 2GB RAM var ama çözünürlük farkından dolayı izlediğim bir video'da J7 2016 , J7 Prime modelinden daha akıcı oyun oynatıyordu

1600 TL'ye J7 Prime ve 1300 TL'ye J7 2016 almak yerine 1699 TL'ye J7 Pro 32GB alabilirsiniz.

Samsung almak zorunda değilseniz yukarıdaki arkadaşında önerdiği gibi Xiaomi Redmi 5 Plus öneririm.

Kendim J7 Prime almak yerine J7 2016 aldım ve 2017 Ocak - 2018 Eylül arası memnun olarak kullandım. Şarjı çok uzun gidiyordu. 16 GB olması biraz kötüydü ama onu da 64 GB hafıza kartı alarak çözmüştüm.

Pazartesinden beri ise Xiaomi Redmi Note 5 kullanıyorum ve memnunum. Öneririm. Redmi 5 Plus biraz daha ucuz ve arasında çok fazla fark yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı