Note 5 32GB vs J7 Prime 32GB

J7 Prime önermem. Ekranı TFT olduğu için renkleri daha kötü veriyor. 32 GB olması ve parmak izi sensörü var sadece ekstra olarak. Bunun yerine J7 2016 öneririm. 16 GB ve parmak izi sensörü yok ama ekranı Super Amoled ve 720P olduğundan dolayı hem şarjı uzun gidiyor, hem de güzel görüntü veriyor. Prime modelinde 3GB RAM var. 2016 modelinde 2GB RAM var ama çözünürlük farkından dolayı izlediğim bir video'da J7 2016 , J7 Prime modelinden daha akıcı oyun oynatıyordu
Dediklerinizin çoğunla haklısınız fakat kesinlikle J7 Prime'nin bataryası daha iyi.

Dediklerinizin çoğunla haklısınız fakat kesinlikle J7 Prime'nin bataryası daha iyi.
Hocam iki cihazında bataryası 3300 mAh. Bütün teknik özellikleri neredeyse aynı. İşlemcisi vs. fakat J7 Prime'ın ekranı 1080P olduğundan J7 2016'ya göre daha az gidiyor. Yapılan test videolarında ve karşılaştırma sitelerinde de yazıyor. İthalatçı garantili cihazımız vardı Xiaomi marka. Garanti telefona düzgün işlem yapmadığı için 2.kez J7 2016 aldım bende. Keşke Redmi 5 Plus alsaydım. Aynı fiyattı neredeyse. 100 TL falan fark vardı galiba. 64GB modeli :/

Şimdi ise 950 TL fazla verip başka bir Xiaomi aldım. 4000 mAh ve 1080x2160 olduğu için J7 telefonuma göre birkaç saat daha az ekran süresi veriyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı