Note 5 Beklenmeli mi ?

SedatYekta

Kilopat
Daha fazla  
Telefonum artık kullanılamaz hale geldi ve yeni bir telefon almam şart. 2500 civarı bir bütçem var şimdi Galaxy S6 almalı mıyım yoksa Note 5 i bekle mi dersiniz ? Birde Note 5 in tahmini fiyatı ne kadar olacaktır, bilen varsa söylerse sevinirim. Başka önerileriniz varsa da söyleyebilirsiniz. Kullanım alanım genellikle oyun ve fotoğraf çekmek.
Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinde seni idare edicek telefonun varsa bekleyebilirsin. Tahminen s6 fiyatında çıkıcaktır. Beklemeni tavsiye ederim s serisini fazla sevmiyorum ben.

Benim fikrim kesinlikle beklemelisin. Samsung'un en iyi serisi Note serisi bana göre. Note 4 Gayet iyiydi Note 5 tahminimce çok daha iyi olacak hatta S6'dan da iyi olabilir. Fiyat sorarsan bir şey demek için henüz erken ama 2500 civarı olabilir.

Bence note 5 beklenmemeli note 4 gayet iyi zaten. Ayrıca telefona daha ne gibi bir özellik ekleyebilirlerki. Sadece işlemci ve kasa fark ediyor. Yanlışmıyım ?

Elinde seni idare edicek telefonun varsa bekleyebilirsin. Tahminen s6 fiyatında çıkıcaktır. Beklemeni tavsiye ederim s serisini fazla sevmiyorum ben.
Cevabın için teşekkürler

Bence note 5 beklenmemeli note 4 gayet iyi zaten. Ayrıca telefona daha ne gibi bir özellik ekleyebilirlerki. Sadece işlemci ve kasa fark ediyor. Yanlışmıyım ?
Ben de bilmiyorum diye sordum ben bi telefonu alınca 4/5 yıl kullanmk istiyorum da

Tamam Teşekkür ederim

Beklemeni tavsiye ederim. Beklediğine değecek bir telefon. Bütçene yakın bir fiyatı olur. Çok fazla olacağını sanmıyorum.

En azından Note 5 çıkınca Note 4'ün fiyatı düşecek. Eğer vakit varsa beklemelisin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…