Note 5 Beklenmeli mi ?

SedatYekta

Kilopat
Daha fazla  
Telefonum artık kullanılamaz hale geldi ve yeni bir telefon almam şart. 2500 civarı bir bütçem var şimdi Galaxy S6 almalı mıyım yoksa Note 5 i bekle mi dersiniz ? Birde Note 5 in tahmini fiyatı ne kadar olacaktır, bilen varsa söylerse sevinirim. Başka önerileriniz varsa da söyleyebilirsiniz. Kullanım alanım genellikle oyun ve fotoğraf çekmek.
Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinde seni idare edicek telefonun varsa bekleyebilirsin. Tahminen s6 fiyatında çıkıcaktır. Beklemeni tavsiye ederim s serisini fazla sevmiyorum ben. :)

Benim fikrim kesinlikle beklemelisin. Samsung'un en iyi serisi Note serisi bana göre. Note 4 Gayet iyiydi Note 5 tahminimce çok daha iyi olacak hatta S6'dan da iyi olabilir. Fiyat sorarsan bir şey demek için henüz erken ama 2500 civarı olabilir.

Bence note 5 beklenmemeli note 4 gayet iyi zaten. Ayrıca telefona daha ne gibi bir özellik ekleyebilirlerki. Sadece işlemci ve kasa fark ediyor. Yanlışmıyım ?

Elinde seni idare edicek telefonun varsa bekleyebilirsin. Tahminen s6 fiyatında çıkıcaktır. Beklemeni tavsiye ederim s serisini fazla sevmiyorum ben. :)
Cevabın için teşekkürler :)

Bence note 5 beklenmemeli note 4 gayet iyi zaten. Ayrıca telefona daha ne gibi bir özellik ekleyebilirlerki. Sadece işlemci ve kasa fark ediyor. Yanlışmıyım ?
Ben de bilmiyorum diye sordum ben bi telefonu alınca 4/5 yıl kullanmk istiyorum da

Benim fikrim kesinlikle beklemelisin. Samsung'un en iyi serisi Note serisi bana göre. Note 4 Gayet iyiydi Note 5 tahminimce çok daha iyi olacak hatta S6'dan da iyi olabilir. Fiyat sorarsan bir şey demek için henüz erken ama 2500 civarı olabilir.
Tamam Teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı