Note 5 ROM Attıktan Sonra S-PEN Özelliği

Samati

Hectopat
Merhaba. Benim bir Galaxy Note5 telefonum var. Ona Android ROM atmak istiyorum ama merak ettiğim bir şey var, o da eğer ROM atarsam S-PEN özelliklerini kullanabilecek miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükleyeceğiniz ROM'a göre değişir. Ama zaten çoğu geliştirici Note serisi için ROM üretirken S-Pen gibi özellikleri ROM'a dahil ediyor. Ayrıca büyük bir çoğunlukla XDA Developers'tan indireceğiniz ROM'un ayrıntılı özellikleri ROM'un paylaşıldığı konuda yazar. Oradan da bakabilirsiniz.

Ablam Note 3 kullanıyor ve LineAge OS 14.3 (sürümünden emin değilim) yükledikten sonra S-Pen sadece kalem işlevi görmeye başladı. Tuşa basılarak açılan menü yok.
Dediğim gibi yüklenilen ROM'a göre değişiyor. Zaten genel olarak LineageOS sürümleri resmi sürümse üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadan direkt olarak LineageOS firmasının yayımladığı kaynak kodlardan derlenmek zorundadır. Bundan dolayı LineageOS ROM'larda S-Pen gibi ekstra özellikler bulunmaz.

İlginiz için çok teşekkür ederim. Peki ROM atmak için yüklenen TWRP dosyasını yükledim ama telefona bir türlü yükleyemiyorum. Nasıl yüklendiği hakkında herhangi bir bilginiz varsa, paylaşırsanız mutlu olurum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı