Note 5 sürüm nasıl yükseltilir?

Hocam bu Google Play'deki Launcher oreo veya Google'deki Android oreo indir gibi siteler ne yapıyor?

Android oreo indir gibi siteler virüs olabilir. Google Play'deki Launcher'lar ise belli başlıları stabil çalışıyor ama benim düşüncem bir telefon 2 kere güncelleme alıyorsa o telefonu tek ekran modunda kullanmak en iyi olacaktır. Bir de widgetlerde RAM temizleme butonu koyduğunuzda biraz daha hızlı çalıştığını fark ettim.

Optimizme et butonu mevcut.

Önerebileceğiniz Android Launcher'ları var mı 8'den itibaren? Denemek isterimde. ( Google Play üzerinden. )

Kendi Launcher'i daha iyi gibi. Ha illede deneyim derseniz Xiaomi'nin launcheri(Poco) de güzel gibi.

Android 7 kullanıyorum. Sürüm nasıl yükseltilir hiç bilgim yok. Bir zararı var mıdır? Rehber vs. var mıdır?
Cihazınıza uygun custom rom bularak işe başlayabilirsiniz. Bazı sistem özelliklerinin tam çalışabilmesi adına bilinen custom romlara yönelmenizi tavsiye ediyorum. Mesela Lineage OS ya da CrDroid olabilir. Gerçi CrDroid, Lineage OS tabanlı olmasına rağmen performans ve pil performansının daha iyi olduğu söyleniyor. Performans cihazdan cihaza değişebileceği için denemeden bilemeyiz. Kullandığınız cihaz ne? Samsung galaxy note 5 mi?
Bu sizin probleminiz insanları yanlış yönlendirmeyin. Bilinen stabil romları denediği taktirde problem olmayacaktır.

Bu sizin probleminiz insanları yanlış yönlendirmeyin. Bilinen stabil ROM'ları denediği taktirde problem olmayacaktır.

Hocam toxiclik yapmanız için yazmadım. Dediğim telefon 2015'den kalma ben resmi yazılımın güvenirliği adına yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…