Note 5 sürüm nasıl yükseltilir?

Hocam bu Google Play'deki Launcher oreo veya Google'deki Android oreo indir gibi siteler ne yapıyor?

Android oreo indir gibi siteler virüs olabilir. Google Play'deki Launcher'lar ise belli başlıları stabil çalışıyor ama benim düşüncem bir telefon 2 kere güncelleme alıyorsa o telefonu tek ekran modunda kullanmak en iyi olacaktır. Bir de widgetlerde RAM temizleme butonu koyduğunuzda biraz daha hızlı çalıştığını fark ettim.

Android oreo indir gibi siteler virüs olabilir. Google Play'deki Launcher'lar ise belli başlıları stabil çalışıyor ama benim düşüncem bir telefon 2 kere güncelleme alıyorsa o telefonu tek ekran modunda kullanmak en iyi olacaktır. Bir de widgetlerde RAM temizleme butonu koyduğunuzda biraz daha hızlı çalıştığını fark ettim.

Optimizme et butonu mevcut.

Android 7 kullanıyorum. Sürüm nasıl yükseltilir hiç bilgim yok. Bir zararı var mıdır? Rehber vs. var mıdır?
Cihazınıza uygun custom rom bularak işe başlayabilirsiniz. Bazı sistem özelliklerinin tam çalışabilmesi adına bilinen custom romlara yönelmenizi tavsiye ediyorum. Mesela Lineage OS ya da CrDroid olabilir. Gerçi CrDroid, Lineage OS tabanlı olmasına rağmen performans ve pil performansının daha iyi olduğu söyleniyor. Performans cihazdan cihaza değişebileceği için denemeden bilemeyiz. Kullandığınız cihaz ne? Samsung galaxy note 5 mi?
Zannetmiyorum. Samsung yazılımı modlayanlarda da bir iş var olduğunu düşünüyorum. Bundan çok önceki telefonum Galaxy Core Prime telefonumda fark etmiştim. Telefon Wi-Fi bağlanırken kopuyor çoğu uygulamada telefon kendini yeniden başlatıyordu.
Bu sizin probleminiz insanları yanlış yönlendirmeyin. Bilinen stabil romları denediği taktirde problem olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı