Note 5 vs iPhone 6s

MagiCypher

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yeni telefon alacağım. Kullanma amacım müzik, oyun, yollarda giderken film izlemek olur genelde. Hangi telefonu önerirsiniz? Şu anda Note 3 kullanıyorum. Memnunum ama ekranı kırıldı ve kamerası çizildi. Bu yüzden artık değiştirmek istiyorum. Sizce hangi telefon?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben yeni telefon alacağım. Kullanma amacım müzik, oyun, yollarda giderken film izlemek olur genelde. Hangi telefonu önerirsiniz? Şu anda Note 3 kullanıyorum. Memnunum ama ekranı kırıldı ve kamerası çizildi. Bu yüzden artık değiştirmek istiyorum. Sizce hangi telefon?
Telefonlardan çabuk sıkılan bir insan isen Samsung'dan sonra Samsung kullanmak telefon değişiminde çok heyecan yaratmayabilir. Bunu yaşayan birçok arkadaşım var. Ama telefona değil işlevine bakarım diyorsan iki telefon da senin bu dediklerin için fazla hızlı telefonlar. Seçim zevk meselesine kalıyor. İkisini de gönül rahatlığıyla alabilirsin vesselam.

Evet arkadaşlar,Note 5 almış bulunmaktayım.Telefon gerçekten mükemmel.Bildiğimiz İos gibi stabil bir arayüz olmuş.Geçişler çok hızlı yani mükemmel.Herkese tavsiye eder,tavsiyede bulunanlara saygılarımı sunarım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı