Note 5 vs S6 Edge+

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

XiaJunsu

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
EgeÜniversitesi / Psikoloji 1. Sınıf
Arkadaşlar öncelikle merhaba, babam kendi için yeni bir telefon almak istiyor ama piyasada çok fazla seçenek olduğunu aklının karıştığını söylüyor bende kendisine hak veriyorum.

Babam biraz Teknoloji'de basit kullanıcıdır. Bir ayar yapmadan fotoğraf çeke bileceği ve iş hayatında ona kolaylık sağlayacağı bir telefon istiyor kendisine İOS'un çok basit olduğunu anlatmaya çalışsam da dediğim gibi çok içli dışlı olmadığı için 6 plus veya Iphone6'nın bükülüyor haberi yüzünden kendisinden uzak duruyor.

Samsung'da karar kıldık ve yarın telefonu almak istiyoruz sizce ( kendimde anlamadığım için size sorma gereği duyuyorum ) acaba Note5 ya da Edge6+ alına bilir telefonlar mıdır? Yada yine basit kullanımı olan herhangi bir telefon mevcut mudur? Samsung'da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung önermiyorum.
Baban basit kullanıcı ise o iki telefon da fazla.
Şahsi fikrim o fiyata iPhone den başka telefon alınmaz.
Eylül ayına kadar bekleme imkanınız varsa Apple yeni telefonunu tanıtcak.

Lumia bence babana göre. Beklerim diyorsan eylül de yeni amiral gemisini tanıtacak Microsoft, beklemezseniz Lumia 930, Lumia 830, Lumia 1520 alabilir. Lumia olmaz dersen İphone 6 ve ya 6+ aldırmaya çalış. Bükülme konusunda da değişim yapıyorlar diye biliyorum.

iPhone öneririm, 6S'de bükülme sorunu giderilir büyük ihtimal. Zaten kağıt gibi bükülmüyor, korkacak bir şey yok. Piyasada herkesin elinde iPhone, öyle bir şey olsa kıyamet kopar :D . Windows Phone tercih edebilirsin, babanın büyük ihtimal performans ve oyunlarla alakası olmaz. Stabilite açısından ve basitlik açısından gayet iyi bir telefon. Detaylarını pek veremeyeceğim ama iPhone veya Windows Phone tavsiye ederim. Android takılır, Nexus 4 ve LG G2 kullandım. 1-2 sene geçsin, takılmaya başlar. Aksini iddaa eden fan boydur, baban sıkıntı yaşamasın. Stabil telefon alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı