Note 5’e iPhone SE verilir mi?

Tercihiniz hangisi olurdu?

• iPhone SE

• Note 5

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Telefonu ve kamerayı günlük aktif olarak kullanan bir kullanıcı olarak SE’den memnunum. Performansına zaten diyecek lafım yok. Fakat küçük ekran olması bir senedir bana zorluk çıkartmaya başladı. Bugün almış olduğum bir mesaj, SE’yi vermem karşılığında Note 5’i kafa kafaya vereceğini iletmiş. Sizce takas mantıklı mı?

Altını çizmem gereken bir diğer önemli husus ise PUBG oyununu oynuyor olmam. SE’de şu ana kadar henüz hiç performans düşüklüğü yaşamadım aynı performansı Note 5’ten de bekliyorum.

Konu hakkındaki tecrübelerinizi ve görüşlerinizi merakla bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans olarak SE daha iyi. Fakat ekran küçüklüğünden sıkıldı isen olabilir. Burada takas yapmayı düşündüğün kişinin dürüst olması önemli. Aynı şekilde senin de. Varsa kusurlar baştan belirtilmeli.
Elden değiştireceğim için gerekli tüm testleri yapacağım. Dediğiniz gibi güvenilir ise düşünüyorum.
Bence hiç uğraşa çünkü adam kim bilir telefona neler yaptı.
Performans ve takası yapıp yapmama konusunda ne düşünüyorsunuz?

Bence iPhone SE'de kalın. Çünkü kimse sizin kadar iyi niyetli olmuyor. Her parçasını çakmasıyla değiştirip orijinal diye satanlar var. Bu yüzden sizin aman bir şey olmasın diyerek kullandığınız telefonun karşılığında bir "çöp" alıyorsunuz.
Ancak telefonu inceleme imkanınız varsa inceleyin. Parça değişimi gibi bir durum gerçekleştiyse öğrenin.

Bence iPhone SE'de kalın. Çünkü kimse sizin kadar iyi niyetli olmuyor. Her parçasını çakmasıyla değiştirip orijinal diye satanlar var. Bu yüzden sizin aman bir şey olmasın diyerek kullandığınız telefonun karşılığında bir "çöp" alıyorsunuz.
Ancak telefonu inceleme imkanınız varsa inceleyin. Parça değişimi gibi bir durum gerçekleştiyse öğrenin.

Bunun için siz ne gibi önlemler öneriyorsunuz?

Bunun için siz ne gibi önlemler öneriyorsunuz?
Apple telefonlar için hatırladığım kadarıyla Apple servislerinde parça bilgilerini öğrenebiliyordunuz (orjinallik durumu vs.). Aynısı belki Samsung için de geçerlidir. Sonrasında telefonu inceleyin herhangi bir çizik, yamulma vs. var mı diye.
Telefona test yapın. Aşırı ısınma, pilin hızlı bitmesi gibi şeyler olabilir.
Satıcıyı inceleyin. Önceden satışları var mı, alanlar şikayetçi mi öğrenin.
Satıcı gerçek olamayacak kadar iyi şeyler söylüyorsa uzak durun. Mesela:
-İlk günkü performansta.
-Ben hergün namazlarımı kılarım. Allaha şükür Müslümanım. (genellikle dolandırıcılar kendini dindar gösterip inandırmaya çalışıyorlar.
Benden önceden alışveriş yapanlar çok memnun.
En ufak sıkıntıda değişim garantisi. (sahte numara, adres vb. kaydediyorlar ve satıştan sonra kayboluyorlar.

Pek bilgim olmasa da şimdilik bu önerileri verebilirim. Daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaktırlar.

Apple telefonlar için hatırladığım kadarıyla Apple servislerinde parça bilgilerini öğrenebiliyordunuz (orjinallik durumu vs.). Aynısı belki Samsung için de geçerlidir. Sonrasında telefonu inceleyin herhangi bir çizik, yamulma vs. var mı diye.
Telefona test yapın. Aşırı ısınma, pilin hızlı bitmesi gibi şeyler olabilir.
Satıcıyı inceleyin. Önceden satışları var mı, alanlar şikayetçi mi öğrenin.
Satıcı gerçek olamayacak kadar iyi şeyler söylüyorsa uzak durun. Mesela:
-İlk günkü performansta.
-Ben hergün namazlarımı kılarım. Allaha şükür Müslümanım. (genellikle dolandırıcılar kendini dindar gösterip inandırmaya çalışıyorlar.
Benden önceden alışveriş yapanlar çok memnun.
En ufak sıkıntıda değişim garantisi. (sahte numara, adres vb. kaydediyorlar ve satıştan sonra kayboluyorlar.

Pek bilgim olmasa da şimdilik bu önerileri verebilirim. Daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaktırlar.

Dediklerinizi dikkate alacağım, aynı zamanda katılıyorum size.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı