Note 7 Alınır Mı?

Xion

Megapat
Makaleler
1
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Samsung Note 7 almayı düşünüyorum ama ekran'ın pek sağlam olmaması ve batarya sorunu beni iyice korkuttu. 3 aydır telefonum yok. iPhone 7 alacaktım ama hem fiyatı hem de çıkış tarihine çok olması tercihimi Note 7 tarafına kaydırdı biraz. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce bekleyip iPhone 7 Plus mı alayım yoksa Note 7 mi almalıyım?

Note 7'ler en son bataryası patladı diye toplanıyordu geri ama.

Android kullanıcısı olarak olarak hiç androide bulaşma yapıştır temizinden iphone7

Neden yerli malı varken 3.000 bir telefona veresin? Direk 1.000' liraya yerli malı al daha iyi en azından kendi ülkene yatırım yaparsın.

Al bi "diskoveri" kafan rahat olsun.

En azından para o Türk şirketine gidiyor. Bana kalırsa 3.700 bir TELEFON alıyorsun sonuçta alo diyeceksin 3.700 TELEFON DAHA NELER.
Bu mantığınız çok yanlış. Bu forumda onlarca 5.000 TL üzeri sistem toplayan var, ne gerek var 5.000 TL'ye 1.500 TL'ye alacağınız APU sistemde açıyor aynı oyunu ? Herkesin istedikleri şeyler farklı. Son olarakta beğenmediğim bir telefonu sadece türk yapımı diye almamızı bekliyorsun sanırım.

Bir telefona 3.700 lira verilmez bence. Ha illa alacağım diyorsanız siz bilirsiniz. Note 7 konusunda ise biraz daha bekleyin. Belki yenj üretilen Note 7'lerde ekran ve batarya sorunu çözülmüş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…